Apuka neveli a gyermeket neki ítélte a bíróság a gyermek fogyatékos. Mi párkapcsolatban éltünk de már nem, és apuka volt mikor a gyermekkel úgy bánt hogy szegény gyerek se sírni se semmit nem mert a félelemtől. Hova fordulhatok panaszommal tanúim is?
Már miért ne ítélhetnének apának bármiféle különleges ok nélkül is? Rengetegszer megteszik.
Egymilliószor leírtuk már többen is, hogy már rég nem úgy van, hogy "anyának, hacsak az nem alkoholista, prostituált, vagy drogos."
A l*faszt nem úgy van. :D
A családban példa is volt erre..
4-es, te szerencsétlen! Milyen példa!?
Ügyvédjelölt vagyok, ezerszer látom, hogy apának ítélnek.
Plusz minket is apukánk nevelt fel, és nem, anyukánk egyik sem a fent felsoroltak közül.
Oda ítélnek gyereket, ahol jobb körülmények vannak, minden szempontból, a gyerek érdekeit abszolút figyelembe véve. Más kérdés, hogy nyilván van olyan helyzet, mint ami a kérdésben szerepel, az ilyet meg kell oldani (akkor is, ha anyánál van ilyen, amire szintén van példa!).
Szóval ne okoskodj itt olyasmiről, amiről fogalmad sincsen!
Ha jól értem, a kérdező az "apuka" élettársa volt, akinek az előző kapcsolatából született ez a fogyatékos lány, akit az apa nevelt.
Nekem is ez volt az első kérdésem magamban, vajon miért nem akkor lépett és tett valamit a kérdező (a tanúkkal együtt), amikor még együtt élt a férfivel?
Amúgy már leírták: gyámhivatal, rendőrség, ahová lehet fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!