Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az új párom elmondta, hogy...

Az új párom elmondta, hogy eléggé kötődő típus, ezért nehezen viseli a külön töltött időt. Segíthet rajta, ha hamarosan összeköltözünk és megszűnik a köztünk lévő távolság és emellett eljár terápiára is?

Figyelt kérdés
Ő mondta, hogy az összeköltözéssel biztosan csillapodni fognak benne ezek a szorongással járó érzések. Ugyanakkor tudja, hogy ez így is bajos dolog, ezért el szeretne járni terápiára is.

2023. dec. 11. 11:44
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Már a szüleinek és a nagymamájának is bemutatott egyébként, az is jól sikerült.
2023. dec. 11. 12:17
 12/51 anonim ***** válasza:
95%

Óvatosságra intelek, vedd le a "rózsaszín szemüveget"!

Ha már adott, hogy odaköltözik, akkor minek teszel fel kérdést?

Nekem az sem tetszik, hogy ilyen gyorsan kész tények elé állít, ez nekem manipulációnak tűnik.

2023. dec. 11. 12:22
 13/51 A kérdező kommentje:
Ő mondta ugyan, hogy szeretne idejönni, mert amúgy se szereti a jelenlegi városát meg hát így közelebb lehetünk egymáshoz. Ő először albérletbe vagy rokonokhoz akart volna menni, de én mondtam, hogy egyszerűbb, ha idejön hozzám.
2023. dec. 11. 12:26
 14/51 anonim ***** válasza:
14%
Jézusom! Eldobom az agyamat. Pont ma olvastam a redditen egy ilyen hozzád hasonló nyifogó kislánykát, akit zavar, hogy a pasija sok időt akar vele tölteni. Szerintem cseréljetek párt. Így lesz 2 boldog ember, aki örömmel tölti egymással az idejét, plusz egy lator-qrva felállás (azaz ti), akik csalhatják egymást orrba-szájba, és közös megegyezés alapján elég lesz évente egyszer találkozni. Jaj tudom az is sok, hát akkor annyiszor se!
2023. dec. 11. 12:27
 15/51 anonim ***** válasza:
100%

Állást feladni?

Hát, szerintem azt akkor érdemes, amikor már csak afféle "utolsó próbaként" kipróbáljátok, hogy az együttélés nem hoz-e ki olyat belőletek, amit mégsem bírtok tolerálni egymástól.

Akkor vagy enyhe ez a probléma (persze akkor is helyes, dicséretes és támogatandó, hogy meg akarja oldani), vagy előbb kellett volna rendbe hozni a problémát és utána meglépni egy ekkora döntést, hogy feladja ottani életét és egy másik városban kezd új életet.

2023. dec. 11. 12:28
 16/51 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem amíg a rózsaszín köd tart, addig természetes valahol, hogy már-már betegesen egymás hátsójában akarunk lenni állandóan és kínzás minden külön töltött nap.

Ha ez nem csillapodik idővel, akkor mindenképpen terápia és nagyon nagyon vigyázz magadra. Ne alakíts ki még függőséget vele semmilyen értelemben, hogyha gond lenne, akkor simán elküldhesd a bőrönddel, amivel jött.

2023. dec. 11. 12:29
 17/51 anonim ***** válasza:
26%

Komolyan mondom, lemegyek hídba!

Tehát ha 2 ember jól érzi magát egymás társaságában, szeretnek együtt lenni, akkor azok már nem normálisak, és terápiára kell járniuk.

Jó is, hogy mondjátok, ha hazajön a férjem, majd szólok neki, hogy a-a, nem, nem lehetünk most együtt, mert ez beteges, nekünk útálni kell egymást, el is zavarom a kocsmába, én meg megyek a válóperes ügyvédhez, mert milyemmá, hogy itt vagyunk 10 éve együtt és még mindig nem útálunk egymással lenni.

Ez terápiáért kiált. Beteges. Pfuj.

(Amúgy minden szökött gyogyós ide ír? Van net a diliházban? Ez jó hír arra az esetre, ha egyszer én is meg találok bolondulni)

(mellesleg nem csodálom, hogy a mai fiataloknak nincs párkapcsolata. csak azt nem értem, minek nyervogtok utána. hiszen nincs rá szükségetek. nektek elég marok marcsa, párkapcsolatra nincs szükségetek és nem is érdemeltek ilyesmit)

2023. dec. 11. 12:31
 18/51 anonim ***** válasza:
77%
Én is eldobom az agyam! Hány éves vagy? 14 évesen gyanúsnak kellene lenni, az ilyen tökéletesen egymáshoz passzolásnak!
2023. dec. 11. 12:41
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

#17 Mielőtt lemész hídba olvasd el figyelmesen, hogy miről van szó, és értelmezd is.

A terápiát ugyanis nem mi vetettük fel, és nem az a probléma, hogy szeretnek együtt lenni.

2023. dec. 11. 12:50
 20/51 anonim ***** válasza:
80%
Én is lementem tőled, 17. A buta, edukálatlan, értő figyelemre, gondolkodásra képtelen magyart testesíted meg. A józan paraszti ész hiányzik sajnos belőled.
2023. dec. 11. 13:06
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!