Debrecen felnőtt pszichiátria vélemények?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Lakásotthonos. Volt egy elég csúnya epizódom és befognak küldeni. Gyermekpszichiátrián korábban kezeltek. Mennyivel másabb a felnőtt? Nagyon félek...ma 18:50
1/8 anonim 

válasza:

Le fognak szedálni. Azaz el fognak kábítani. Először jól le kötöznek, aztán be adnak egy propofol nevű altatót, amitől azonnal elájulsz. És csak évek után térsz majd magadhoz. Leszel vagy 40 éves mire magadhoz térsz. Hát ilyen a Debrceni felnőtt pszichiátria. Egyébként épp émelyűeket nem küldenek Pszichiátriára.
2/8 anonim 

válasza:

1-ijesztgesd csak! Minek kell ilyennek lenni??
Kerdező ha volt öngyilkossági kísérlet akkor lehet fognak adni nyugtatót. Ha nem vagy önveszelyes allapotban nem fognak lekötözni. Ha megint epizódod lesz benne van a pakliban hogy lekötöznek. Nem cihetsz majd be telefont az biztos.
3/8 anonim 

válasza:

:'D Hahaha!! Inkább hagyjuk. Az egyes is csak kerülgeti a forrókását.
5/8 MTamas2 

válasza:

Kedves kérdező, olyan mint a többi pszichiátria. Ha nem vagy ön- vagy közveszélyes nem lesz semmi, csak be kell feküdni mint egy bármely osztályra, kapsz gyógyszereket, jobb esetben mehetsz csoportterápiára.
Mi a baj, milyen epizódod volt?
6/8 A kérdező kommentje:
14 évesen volt öngyilkossági kísérletem. Utolsó farcolás 4 hónapja kb. Zártra raknának? Súlyosan traumatizált vagyok, nem régen emeltek ki, nem mennék bele mi miatt, de itt az otthonban is nagyon rossz. Mentálisan vagyok abuzálva mind a gyerekek, mind a felnőttek által. Aztán volt valami apróság (minden apró hibámból hatalmas cirkusz van) , és összetörtem. Sírva elmondtam, hogy már nem akarok semmit, és alig várom, hogy vége legyen az egésznek, mert nem bírom már. Egyféle idegösszeomlás. Nagyon szégyenlem magam...
ma 20:52
7/8 MTamas2 

válasza:

Kedves kérdező, nem neked kell szégyenkezni!
8/8 anonim 

válasza:

6 Ne aggodj, en nem vagyok debreceni, de evek ota itt lakom. Egyebkent pszichiaternek keszulok. A debreceniek kozott tenyleg sok a seggfej, egeszseges lelkulettel ia nehez oket elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!