Generalizált szorongásos zavar gyógyszer nélküli teljes gyógyulása lehetséges?
Harmadéves egyetemista vagyok informatika szakon. Első évben nem tudtam lerakni a Fizikát. S másodikban se tudtam újra lerakni. Hanem most harmadik évemben sikerült leraknom. Mikor leraktam öröm könnyem hullott.
De legfőképpen amiért ismételtem ezt az egy tárgyat állandóan ideges voltam. Szorongtam órán, hányingerem volt, hasmenésem stb. S hiába raktam le nem múlt el.
Ha ismerős helyre megyek akkor is szorongok és ideges stresszes vagyok előre és még ott is, hányingerem van minden. Pl ha körmöshez megyek, barátomhoz, suliba, vendégségbe stb.
Mozgásszegény életmódot folytatok. Nem sokat megyek ki a házból és nem megyek sehova. Hétvégén is mindig itthon vágyunk mert nem merek menni sehova.
Van erre bármiféle módszer, hogy teljesen meggyógyuljak? Régen laza voltam most meg az ellentéte. Úgyhogy hogyan térhetek vissza a régi önmagamhoz?
Gyógyszert nem szeretnék szedni. Magnall RELAX-t szedek.
21/L.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!