Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Generalizált szorongásos...

Generalizált szorongásos zavar gyógyszer nélküli teljes gyógyulása lehetséges?

Figyelt kérdés

Harmadéves egyetemista vagyok informatika szakon. Első évben nem tudtam lerakni a Fizikát. S másodikban se tudtam újra lerakni. Hanem most harmadik évemben sikerült leraknom. Mikor leraktam öröm könnyem hullott.

De legfőképpen amiért ismételtem ezt az egy tárgyat állandóan ideges voltam. Szorongtam órán, hányingerem volt, hasmenésem stb. S hiába raktam le nem múlt el.

Ha ismerős helyre megyek akkor is szorongok és ideges stresszes vagyok előre és még ott is, hányingerem van minden. Pl ha körmöshez megyek, barátomhoz, suliba, vendégségbe stb.

Mozgásszegény életmódot folytatok. Nem sokat megyek ki a házból és nem megyek sehova. Hétvégén is mindig itthon vágyunk mert nem merek menni sehova.

Van erre bármiféle módszer, hogy teljesen meggyógyuljak? Régen laza voltam most meg az ellentéte. Úgyhogy hogyan térhetek vissza a régi önmagamhoz?

Gyógyszert nem szeretnék szedni. Magnall RELAX-t szedek.

21/L.

tegnap 22:07
 1/1 anonim ***** válasza:
66%
Pszichológus. Szerintem magadtól is rájöhettél volna. Mindenesetre erőltesd az elmászkálást, mert a pozitív tapasztalatoktól fog elmúlni a szorongás. Kiderül, hogy nem történik semmi rossz. Azon kívül a mindfulness gyakorlását javasolják erre, figyeld meg a környezetedet ahelyett, hogy az érzéseidbe merülnél.
tegnap 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!