Van olyan gyógyszer amivel csak pánik és szorongásos betegeket kezelnek?
Tehát ami nem nyugtató,hanem kifejezetten erre a betegségre írják csak fel?
És milyen a hatása? Tényleg elmulasztja a folyamatos pánikolást és elmúlik a szorongás is?
Aki védi mellesleg ezeket a kvázi legális drogokat,vagy akár ideiglenes megoldástként tekint rájuk annak javaslom,hogy egyenek jó sokat belőle.
A valódi megoldás az,ha mindent megkap a szervezeted amire szüksége van. :)
Azok ítélik el általában ezt,akik jellemzően nem adnak meg neki mindent.
Egy hellt,kakaóscsigát fogyasztó nagyszájú,és inkompetens embernek meg nem érdemes megszólalnia.
Minden antidepresazáns felerősíti a tüneteket az első hetekben, ezért szoktak mellé szorongáscsökkentőt is adni ideiglenesen, pl. xanaxot. Itt az a kérdés, hogy ki mennyire akar meggyógyulni, mert aki valóban beteg az kibírja ezt a pár hetet és utána az esetek többségében jobban lesz, meg van a másik kategória akik "jajj, már a második napon rosszul lettem és kidobtam a kukába" na ők azok akik soha nem fognak meggyógyulni...illetve talán majd akkor, amikor emiatt a hozzáállás miatt már annyit romlik az állapotuk, hogy kb a patkánymérget is megennék csak hogy jobban legyenek.
Ezt csak azért írom, mert pont fordítva nézed a dolgokat. Megértem az aggodalmad, de nem kell félni, ezek gyógyszerek, gyógyításra lettek kitalálva, nem pedig emberkínzásra. A betegtájékoztatót ne olvasgasd, pontosabban a mellékhatások részt, mert csak rádhozza a frászt és már csak azért is rosszul fogod magad érezni a gyógyszertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!