Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan legyek túl az érzelmi...

Hogyan legyek túl az érzelmi manipulación?

Figyelt kérdés

Felismertem, nemet mondtam, meghúztam a határaimat, de nem tudok túllenni rajta.

Ugyanis érzelmileg manipulál az illető, a lelkiismeretességemet használja ki, és így most lelkiismeretfurdalásom van.

Hogyan tudnék ezen túllenni...?

ma 18:35
 1/4 A kérdező kommentje:

A lelkiismeretfurdalas mellé gyomorideg...

Igen, toxikus kapcsolat, de nem élünk együtt, hiába van km-ekre, akkor is bele tud mászni az életterembe.

ma 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én megszakítottam minden kapcsolatot vele végleg, megmondtam hogy nem szeretnék többet beszélni vele, és fogadja ezt el.

Miután ez megtörtént rövid idő alatt elmúlt minden kellemetlenség.

Azóta se beszéltünk, kaptam mást az életemben, akivel nincs ilyen probléma, és jól megvagyok.

ma 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem segít, ha konkrétan végiggondolom az esetet, hogy mit akart az illető tőlem, mért nem sikerült neki másképp elérni és amikor megvan, akkor szembesítem. Na volt, hogy erre megkaptam, hogy milyen szemét vagyok, na mondom, még én? Ő tényleg beleélte magát, hogy majd én a csupa jó szívemből idióta balek leszek. Hát azért sosem késő tanulni a múlt hibáiból és nem, nem leszek tovább balek. Keressen mást erre a szerepre.
ma 18:53
 4/4 MTamas2 ***** válasza:
Amennyiben lehetséges zárd ki az életedből az ilyen energiavámpírokat. magadban pedig tudatosítsd hogy mindent megtettél ami erkölcsileg-morálisan kötelességed volt. Gondolom valami érzelmi zsarolásról van szó.
ma 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!