Nem tudok kihez fordulni, úgy érzem mindennek vége! SOS.17/l (NEM SZERELMI ÜGY) Mi a bajom?
Nyugodj meg.
Szerintem szükséged van egy pszichológusra. Sajnos nem vagyok doktor, és nem igazán sejtem mi a baj, de szerintem közel sem vagy örült, sem skizofrén hacsak nem látsz nem létező embereket és nem beszélsz velük. Az, hogy deja vu-d van(mintha már megtörtént volna) mindenkinek van, tényleg fura dolog de nem kell tőle megijedni. Nekem is van:)
Keress egy pszichológust. Remélem rendbe jössz.
mennem kell hétfőn, mert oda küldött a neurológus:(
Tudom mi a dejavu, de ez nemaz, nem olyan mintha megtörtént volna, hanem pl: 2 hete álltam a buszmegálloban és fáztam.. ma mondjuk álltam a buszmegálloban, és fáztam, és azt képzelem h két hete van, és annyira elképzelem, h ugy érzem h tényleg két hete van, ettől meg megijedek XD tudom h idiótaság, de mióta kiengedtek a korházbol minden szar, alig mertem eljönni onnan, iszonyu hangulatingadozásaim vannak, rengeteg érzés kavarog bennem, amiket nemtudok szavakba önteni... lehet vmi depresszió, vagy lehet h tini vagyok? Lehet h már kinőttem, de mondjuk én nagyon későn érő vagyok, a fiuk is csak mostanában kezdtek el érdekelni:S
A pszichiáter az orvos, de vannak olyan mentális problémák, ahol a pszichológus jobban tud segíteni, mint a pszichiáter. A pszichodinamikai folyamatokat jobban ismeri.
A te esetedben első körben pszichiátriai vizsgálatot javasolnék, aki szinte biztos, hogy pszichológiai véleményt is kér. Gyógyszert fogsz kapni, de azt tudni kell, hogy nem lehet minden mentális zavart meggyógyítani a gyógyszerrel. Pszichoterápiára is szükséged lehet.
A tüneteid több féle mentális zavarra is utalhatnak, én személyiségzavarra gondolok, (borderline), de ennyiből még nem lehet diagnosztizálni semmit, meg kell vizsgálni téged (elbeszélgetés, tesztek). Lehet rosszabb a helyzet, de lehet jobb is, Pl.: egy mélyre sikerült serdülőkori krízis.
Majd írd meg kérlek, hogy mit mondott a pszichiáter a vizsgálat után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!