Hogyan tudom feldolgozni a gyerek koromban ért bántalmazásokat?
Évek óta járok terápiára,már több szakembernél jártam,hogy a megfelelőt megtaláljam.Akihez most járok,úgy érzem,hogy tényleg mindent megtesz,de azt érzem magamon,hogy mégsem vagyok jobban.Most is nagyon mélyponton vagyok.Szoktam gyógyszert is szedni,de annyira ellene vagyok,főleg a mellékhatások miatt.
Annyi minden történt velem,és elég durva dolgok,hogy elképzelni se tudom,hogy egy élet elég legyen ahhoz,hogy normális tudjak lenni.
Akinek sikerült a traumáit feldolgozni,hogyan sikerült?Mi segített?Mennyi időbe telt?
Bármilyen tapasztalat érdekel ezzel kapcsolatban.
Nekem az önismereti úton járás, azaz önmagam megismerése és megvalósítása segített sokat abban, hogy átlássam és magam mögött hagyjam a múltam, amennyire ez lehet.
Vannak direkt és indirekt módszerek - ami nekem indirekt módszerként bejött, az az írás, a szabadtánc és a relaxáció. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!