Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen problémákat tud okozni,...

Milyen problémákat tud okozni, ha egy fiú túl sokat alszik a szülőjével?

Figyelt kérdés

Nevzetesen az anyjával. Olvastam egy fórumon hogy nagyon káros lehet a későbbi szexuális életre például.

Én nagyon sokat féltem gyerekkoromban. Több műtét, apától rettegtem hiába váltak el, mindig állandó "veszély" volt.

Így sokszor voltak időszakok, amikor anyával aludtam. Utoljára talán 12 éves korom környékén. Max 13

Szóval ez milyen károkat okozhatott nekem mentálisan?

Azt írták hogy ez tananyag pszichológia szakon konkrétan.

tegnap 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Te érzed, hogy okozott valamit vagy sem.Mi honnan tudjuk?
tegnap 22:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Feltételes módnál nyisd ki a nyelvtan könyvet
tegnap 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:

25 évesen meg együtt hentereg majd anyucival?

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

tegnap 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Recskab@zi, takarodjatok már
tegnap 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
A serdülés előtt aludtál anyukáddal, és azért, mert beteg voltál, vagy féltél. Semmi mentális, vagy egyéb bajod nem lesz belőle, kisfiú voltál mikor odabújtál hozzá, védelemért, biztosnságérzetért. Ez természetes egy gyereknél.
tegnap 22:50
 6/9 A kérdező kommentje:

3 azt nem én írtam, és undorító.

4 ne projektálj

5 értem. Viszont emlékszem hogy általános iskolásként is már voltak reggel merevedéseim. Bár nekem ebben nem volt semmi szexuális, én olyan 15 éves koromban kezdtem összerakni hogy mi az a szex.

tegnap 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Én nem projektálok, csak jelentettelek, hogy t@karodjàl innen
tegnap 22:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Én is téged. Az adminok meg úgyis látják, hogy semmi közöm ahhoz, amit linkeltél
ma 00:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nem szexualitás. Erős a kötődés + így éli meg a feltétel nélküli szeretetet, bizalmat és biztonságot. Akár 50 éves koráig is így maradhat, ha nem sikerül érzelmileg leválni.
ma 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!