Mentális problémákat nem tudom leküzdeni. Mit tegyek?
Sziasztok,
Már több mint 10 éve küzdök depresszióval, szociális fóbiával és súlyos szorongással, és egyre nehezebb megbirkózni vele. Úgy érzem, minden lehetséges gyógymódot kipróbáltam, de sajnos eddig semmi sem segített igazán. A Xanax időnként enyhít valamennyit a feszültségen, de a függőség miatt nem merem gyakran használni. Pszichoterápiára is járok, de sajnos még nem találtam olyan szakembert, aki valóban változást hozott volna az életembe.
Nincs barátnőm, és félek, hogy talán sosem lesz, mert úgy érzem, hogy ezek a problémák távol tartanak másoktól. Néha úgy tűnik, mintha senki sem szeretne igazán. Jelenleg Sertralint, Propranololt és alkalmanként Xanaxot szedek, de ezek sem hoztak érezhető javulást.
A pszichiáterem most a Brintellixet javasolta, mivel ezt a gyógyszert még nem próbáltuk ki. Bár nem tudom, hogy ez végül hatékony lesz-e, próbálok bizakodó maradni, még ha egyre nehezebb is.
Van itt valaki, aki hasonló helyzetben volt, de végül sikerült megtalálnia a kiutat? Bármilyen tanácsot vagy biztatást nagyon megköszönnék, mert most igazán kétségbeesettnek és reménytelennek érzem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!