Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon megvisel ez a helyzet,...

Nagyon megvisel ez a helyzet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok, pszichésen beteg, van egy 27 éves barátom aki szintén az. Nagyon függ az anyukájától. Dolgozni nem akar, nincs bevétele, anyukája idős, tehát nagyon sötét a jövő. Én próbáltam valamennyit segíteni, hogy százalékoltassa le magát, akkor még együtt is dolgozhatnánk de az anyukája nem akarja hogy informatikusként valami alsóbbrendű munkát kapjon.. Így én nem tudok segíteni. Én is le vagyok százalékolva. Ő azért nem kap ellátást mert semmi munkaviszonya nem volt eddig. Ez nálam nincs így, nekem van egy jó munkahelyem és egy elég szép összegű ellátások. A másik meg az hogy nagyon kötődök a barátomhoz, de mivel mindenben az anyukája dönt az anyuka dönthet úgy hogy ne tartsa velem a kapcsolatot. Annak se örült hogy a fiának elmondtam hogy nem kap pénzt, csak akkor ha elkezd dolgozni. Nem akar. Félek hogy az anyuka miatt elvesztem ezt a barátságot, mit tegyek? Engem is nyomasztanak a terheik, hogy segitsek ha minden lehetőséget elhárítanak?
ma 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Van valami szakmai ismeretetek?

Jól veszem ki, akkor te nő vagy?

Lehet, indirekten lehet érdemes segíteni.

ma 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok

Azt mondta hogy ő már nem ért a szakmájához

ma 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
És ha újraképeznétek magatokat?
ma 16:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Semmit nem szeretne azt mondja inkább meghalna mint hogy dolgozzon.
ma 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!