Mást is ennyire megvisel a kialakult helyzet?
Mert nem a tények alapján, hanem a rémhírkeltő média alapján tájékozódsz. Nézegesd: [link]
Az itteni halálozási arányokat is leoszthatod vagy 10-zel, mert 90% fölötti a statisztikákból hiányzó, teljesen tünetmentes fertőzött. Egyébként mióta kikövettem A 444-et, a facebookot kiszedtem az első alkalmazás képernyőről, azóta sokkal jobb az életem. És tudatosan kerülöm a témába vágó videókat.
Pontosan tudom, hogy vagy elkaptam a vírust, vagy el fogom kapni, ezt elfogadtam. Több kockázati tényezők van, idén jártam Franciaországban, Olaszországban és Izraelben is még a hisztit megelőzően, illetve rendszeresen tömegközlekedek Budapesten.
Tisztában vagyok azzal, hogy 90% fölötti az esélye, hogy tünetmentes leszek, ~9,5 százalék, hogy enyhe tüneteim lesznek (elveszítem a szaglásom, ízérzékelésem egy időre), 0,5 százalék, hogy belázasodok.
Annak, hogy lélegeztetni kell, Intenzív ellátásra szorulok, vagy meghalok kisebb a valószínűsége, mint annak, hogy meghalok egy autóbalesetben, mert:
- nincs krónikus betegségem,
- 30 év alatti vagyok,
- soha nem dohányoztam,
- rendszeresen sportolok,
- egészségesen táplálkozom,
- a napi táplálékkiegészítőim kb megegyeznek azzal, amit az USA-ban az idős COVID betegek kapnak terápiás céllal
- soha nem voltam még táppénzen, pedig majd 10 éve dolgozom
Így végiggondolva nincs veszíteni valóm, többet ártanék magamnak az indokolatlan félelemmel, és az elmém mérgezésével, és azzal, ha nem mennék ki a szabadba friss levegőre, és hagynám leépülni az immunrendszerem, a testem, és az elmém.
Édesanyám szerencsére szintén makk egészséges, nem régen volt teljeskörű magánorvosi kivizsgáláson, és minden eredménye tökéletes. A nagyszüleim pedig megteszik a szükséges óvintézkedéseket, nem járnak közösségbe, nem járnak vásárolni, valamint mi is kerüljük velük a direkt kontaktust.
#4, te tényleg nem látod mi folyik a miénknél sokkal fejlettebb országokban? Csöppet sem gondolkodtat el hogy az orvosoknak dönteniük kell hogy ki haljon meg mert nincs elég lélegeztetőgép? Az influenza hol okoz ilyen helyzeteket?
Hogy jön ide a HIV fertőzés, amit könnyű megelőzni és kezeléssel már aligha hal meg bárki is?
Megnyugodhatsz az agyad tuti nem fog fájni a vírustól.
"#4, te tényleg nem látod mi folyik a miénknél sokkal fejlettebb országokban? Csöppet sem gondolkodtat el hogy az orvosoknak dönteniük kell hogy ki haljon meg mert nincs elég lélegeztetőgép? Az influenza hol okoz ilyen helyzeteket?
Hogy jön ide a HIV fertőzés, amit könnyű megelőzni és kezeléssel már aligha hal meg bárki is?
Megnyugodhatsz az agyad tuti nem fog fájni a vírustól."
Hagyjad, nem fogja fel. Csak ugyanezt mantrázza két hete. Neki valószínű munkája sem volt előtte, eltartották, ezért nem érdekli. Egyszer leírta, hogy az anyja jár ki a boltba. Az ilyentől mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!