Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az valamiféle mentális betegsé...

Az valamiféle mentális betegség, ha szükségem van rá, hogy állandóan valami lehetetlen helyzetben küzdjek, problémákat oldjak meg (munka, párkapcsolat, bármi)? Ez doppingol, különben unatkozom, szorongok, kedvetlen, majd rossz kedvű leszek.

Figyelt kérdés

Először munkában volt erre szükségem, leginkább fizikai munka ami lefárasztott, és feltűnt, hogy a munkatársaim nem bírják a tartani a tempót, teljesítményem...

Aztán szellemileg kellett, hogy szintén valami lehetetlen helyzeteket oldjak meg, így lett egy jól menő vállalkozásom.

Aztán párkapcsolatban is erre volt szükségem, nagyon jól éreztem magam egy problémás lánnyal, akivel ismerkedtem, és pl. nagyon jó volt, mikor megfagytam a munkahelyemben, rendesen lefáradtam, és ő még felhívott, és elrángatott 3 órát sétálni, miközben leterhelt a mentális problémáival... ez sajnos megszűnt, és azóta rossz kedvem van, más ismerkedésnél ez nincs meg, és már néha kibírhatatlanul hiányzik, egyfajta feszültség tör rám a semmiből, hogy nincs mit csinálnom...

Ez valami mentális betegség lehet? Más is érez így?

ma 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Valamiféle bizonyítási, önigazolási kényszer, hogy de igen, mindent meg tudok oldani. Magyarán bizonytalan, ki nem forrott személyiség, aki nem ismeri vagy nem akarja ismerni és elfogadni saját teljesítőképessége esetleges korlátait.
ma 20:17
 2/2 A kérdező kommentje:
#1 Van benne valami, mert mindig mindenki leszólt, hogy alkalmatlan vagyok mindenre, gyerekkoromtól ezt kaptam, és soha senki nem hitt bennem.
ma 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!