Fokozott szőrösödéssel küzdő nők! Nektek van párkapcsolatotok? Nem okoztak problémákat a tünetek e téren?
Figyelt kérdés
Fokozott szőrösödés okozott e valamilyen zavart, nagyon rossz tapasztalatot a kapcsolatban?2019. júl. 10. 21:36
1/4 anonim válasza:
Inkább az önbizalmamban okoz zavart. Amúgy meg rendszeresen és gyakran szőrtelenítek, így sosem kaptam még megjegyzést egy férfitól sem. Nekik nem kell tudniuk, hogy nekem micsoda küzdelem szőrmentesen tartani magam.
2/4 anonim válasza:
Mindig szőrtelenítek, így nem okoz gondot.
3/4 anonim válasza:
Igazából olyan gondot nem okozott ami ok lett volna a szakításra, viszont volt már olyan barátom akit zavart,hogy mindig szúrós a lábam,stb.
4/4 anonim válasza:
Én sajnos ezen a téren nagyin szerencsétken vagyok és folyamatos szenvedéssel jár hogy megszabaduljak a dolgoktól.
Hála istennek a barátomat egyáltalán nem érdekli ha van rajtam valamennyi, sőt azt is mondta már hogy ne is csináljam mert belegondolni is fájdalmas hahah (ettől függetlenül ugyan úgy csinálom de nem zavarja az egész) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!