Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan aki szőrösödésse...

Van itt olyan aki szőrösödéssel küzd?

Figyelt kérdés

Sajnos én azzal küzdöm.Régebben még erősebb volt.Majd elmentem nőgyógyászhoz,endokrinológushoz,kivizsgáltak.Részben mellékvese,részben ováris eredetű.Cisztáim nincsenek."Megoldásként" fogamzásgátlót kaptam,azonban ez csak minimális mértékben segít.Orvos azt mondta,hogy kozmetikai kezeléssel lehet enyhíteni.

Borotválkozás után 1-2 nap és újra szőrös vagyok.Epilátort nem bírja a bőröm,tele vagyok szőrbenövésekkel,bikinivonalam nagyon csúnya sebes emiatt.Egy ideje próbálkozom a gyantával is,azonban nagyon macerás itthon,mindig tiszta ragacs vagyok a végén,nem is sikerül teljesen jól.Meg is kell várni mire kinő a szőr.Már most is szőrös vagyok,de legyantázni még nem tudom.Epilálás mindenhol kb.2-3 órás művelet,azonban most az epilátorom is bedöglött.

Így marad a borotva :( Legjobb megoldás a lézeres lenne,de kinek van arra pénze?

Csajok,ti hogy oldjátok ezt meg?Már nagyon elegem van belőle.

2014. okt. 10. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:

pedig az endokrinológus a megoldás,csak lehet,hogy egy másik,mert a baj okát kell kezelni.

[link]

2014. okt. 10. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Folyamatos gyantázás, epilálás, annak ellenére, hogy nem b írja a bőröm. Tapasztalat, hogyha utána fertőtlenítem magam teafaolajjal, nem lesz annyira gyulladt, sőt, ahhoz képet szép is, amilyen régen volt.

Kozmetikusnál is próbálkozhatsz cukorgyantával, az egészen kímélő.

2014. okt. 10. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szesszel szoktam lekenni epilálás után, segít! Nem gyullad be, nem pattog ki. A gyantázásról nekem is hasonló élményeim vannak, mint neked.
2014. okt. 10. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én borotválom,de nem állandóan,csak alkalomszerűen,ahol látszik.
2014. okt. 11. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!