S. O. S! Szemölcsök! Aki szintén küzd vele, mondana valami jó megoldást?
Figyelt kérdés
Nemi szerven vannak... Adjatok hatékony tippeket, mert megőrülök tőlük! Már mindent bevetettem: condyline, fecskefű oldat, svéd csepp, grapefruitmagcsepp, teafaolaj, altenratív gyógymódok. egyszer lelézereztettem őket, de akkor jelentős részük már nagyon nagy volt, most még picik, mikor kezelem őket, egész összeszáradnak, de sosem tűnnek el, néha megduzzadnak...Az nem lehet megoldás,hogy folyton lézerrel szedessem le húszezrekért, utána két hónap múlva újra ott vannak. Nem kaparom, nem nyomkodom.Tényleg csak HPV oltás lenne megoldás, ahogy a nőgyógyászom javasolta? Kétségbe vagyok esve, a nemi életem is becsődölt miattuk...Segítsetek kérlek!2013. ápr. 18. 21:00
1/3 A kérdező kommentje:
Még a legfontosabbat kifelejtettem, hogy kérlek ne gyertek azzal,hogy menjek orvoshoz, mert többnél is jártam, a bőrgyógyász vonogatta a vállát, azt se tudta mit írjon fel rá...A nőgyógyászom is mindig ugnazt írja fel, ami nekem nem használ...
2013. ápr. 18. 21:03
2/3 anonim válasza:
orvoshoz/bőrgyógyászhoz ne fordulj...volt egy picike szemölcs a kezemen mondom lefagyasztom..és a fagyasztás helyén tele lett szemölcsel..-.-
3/3 anonim válasza:
Sikerült javulni a szemölcsökkel kapcsolatban?
Nekem se segít semmi, se a condyline, se az immunrendszer erősítők.
Egy éve megy a kínlódás, de az orvosom cska igérget h elmúlik nem soká. Kiirni viszont meg nem akar műtétre, nem értem. Ha másik nőgyógyászhoz megyek át, akkor a jelenlegitől kikell kérnem a leleteimet, vagy nem fontos tudnia arról hogy átmegyek máshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!