HPV-s szemölcsök magától elmúltak belülről? Hogy lehet ez? Bővebben lent.
Nekem egy éve vannak jelen a szemölcsök, fél éve van kezelve rendszeresen, de ha elis múlik 90%-a, pár nap múlva újra vissza nő ott vagy más helyen, az orvos csak annyit mond hogy ha legközelebbi találkozásra elmúlik. Dehogy múlik..mindig vissza jön.Ha ő kezeli a maróhatású ecseteővel persze elmúlik egyből mire elhámlik 2 nap, de amit nekem ír fel az nagyon gyenge szer nem igazán tűnik el, és az az érdekes hogy a karfiol szerű nagy hosszú szemölcs eltűnt ennek a gyenge szer (condyline) hatására, én kezeltem ! De a kicsiket nem tűnteti el, ha lejeb is megy a szemölcs mérete, újra vissza nő.
Belül pedig nem akar múlni.
Neked hol kezelték lézeressel? Engem nem akar sehova beíratni semmi féle műtéti dologra, se lézer, se fagyasztás, se égetés. :S Pedig már egy éve itt vannak..... :S
Fagyasztás az milyen?
Nekem vmi barna üvegbe márt egy vatta végű pálcikát...bekeni a szemölcsöket és egyből elkezd úgy égni hogy alig birom ki, mondani is szoktam neki hogy elégé kellemetlen.
Ez olyan lenne mint a condyline csak erősebbe, szerinted?
Váltanék orvost, de ha azt rosszabb akkor hogy menjek vissza az előzöhöz?:S
Kisebb város nem budapest....:S
Hát figyelj. Rosszabb ennél nem lehet szerintem.Fogalmam sincsen mi az a lötyi amivel Neked keni de valószínű erősebb akkor ha ennyire mar.:/
Nos, nem mondom hogy kellemes a fagyasztás de sokkal jobb mint amire számítottam. Egy hosszú vékony pálcikát folyékony nitrogénbe márt és a szemölcsre teszi pár mp-ig, ezt megismétli 3x 4x. A szemölcs magától leesik 1 héten belül. Nem olyan vészes mint amilyennek tűnik. Én még egyszer biztosan mondanám a dokidnak,hogy szeretnék egy ilyet. Ha nem csinálja meg akkor mennék máshoz. Ez nem műtét, gyakorlatilag 2-3 perc alatt megvan az egész.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!