Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Annyira gyűlölöm magam, hogy...

Annyira gyűlölöm magam, hogy úgy érzem megérdemelném, hogy meghaljak, tanács?

Figyelt kérdés

Csúnya vagyok, ügyetlen, félek az emberektől, nincs munkám, nincs jövőm. Nincsenek barátaim se párom. Soha nem is éreztem szerelmet. Lehet, hogy szeretetet se tudok már érezni csak az állandó rossz gondolatokat, szorongás. Csak egy teher vagyok mert senki nem szereti a rosszkedvű, motiválatlan embereket. Mégis magányos vagyok egy kis együttérzésre vágyok de vajon jogosan? Vagy szar, gyenge ember vagyok és nem érdemlem meg.

Nem tudom, hogy jöjjek ki ebből egyedül ennyi idő után. Bár szeretnék de nem sok reményt látok.

Ennél pedig még a halál is jobb.

2023. jan. 29. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%
hasonló cipő :/ annyi ,hogy nekem van munkám.
2023. jan. 29. 16:29
 12/17 A kérdező kommentje:

Elvileg ettől a gyógyszertől meg lehet halni legalábbis sok helyen azt írták meg sajnos már rég utána néztem mit hogy kéne aztán lehet nem sikerülne. Engem szerintem motiválni már nem lehet 😅

De lehet még várok hátha a munka segít, figyelemelterelés legalább

2023. jan. 29. 16:40
 13/17 anonim válasza:
100%
Írtam neked privátba ha van kedved akkor beszélgethetünk 😊😊
2023. jan. 29. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Ez depresszió, menj el terápiába. Én is járok, segít. Ha nincs pénzed van ingyenes is itt-ott. Mellette nézz meg olyan könyveket, mint pl. Shapiro: Győzd le a múltad, vagy Korb: Felfelé a lejtőn. Nem vagy ezzel egyedül, és a tudomány igyekszik segíteni az ilyen embereknek, mint mi.
2023. jan. 29. 21:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen megismernélek,én olyasmi vagyok mint te csak pasiban.

Nyugi nem kapcsolat miatt szeretnélek megismerni azt már el engedtem de nagyon örülnék egy barátnak, nekem sincs olyan akit barátomnak nevezhetnék,szintén izgulós vagyok pláne nőkkel.

Azt hiszem örök álmodozó vagyok most éppen arról álmodom hogy megtalálom benned azt az embert aki hasonló hozzám és aki mondhatni a lelki társam.

Próbálom le beszélni magam erről is szóval hogy nem az az ember vagyok akinek ez össze jönne de úgy látszik még él bennem egy kis remény. Ettől függetlenül ha te nem szívesen ismerkednél megértem és minden jót!

2023. febr. 2. 18:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Elkezdhetnél például sportolni, ez jót tenne a sápadtságodnak, az önbizalmadnak a jókedvednek. Ha futsz, vagy edzőterembe jársz (akár csoportos edzésekre) elismerheted magadnak, hogy ügyes, vagy, egyre ügyesebb és még ismerkedésre is lehetőség. Attól, ha nem vagy átlag szépség, még lehet az arcod karaktered, lehet egy saját stílusod, öltözködéssel. Tanulhatsz bármit, egy nyelvet, valami újat. Rá kellene venned magad, hogy ne befele fordulj, és szidd magad, hanem keress valamit ami segít kifele, a világ fele fordulni. Lehet önkénteskedés, hogy valami jót teszel, vagy valamilyen csoporthoz tartozást szerzel magadnak, legyen az alkotó, művészi, vagy kirándulós, online vagy igazi.
2023. febr. 13. 08:31
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem már nem figyeli a kérdést
2023. febr. 13. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!