Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg akarom ölni magam, tanács?

Meg akarom ölni magam, tanács?

Figyelt kérdés
Senki sem szeret, senkit sem érdeklek. Kolis vagyok, a családomat annyira érdeklem hogy fel se hívnak egész héten, de még csak írni se írnak. Vannak barátaim, akiket szintén kurvára nem érdeklek, iskolaidőn kívül nem keresnek, nem hívnak meg sehova. Mindig is ki voltam közösítve. Biztos velem van a baj de nem tudom mit baszok el folyamatosan. Legszivesebben megölném magam, az egyetlen dolog ami visszatart az a félelem. 18 éves lány vagyok

2022. dec. 5. 18:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%

és? élj akkor magadnak, magadért. Legjobb állapot, mikor semmiért és senkiért nem tartozol felelősséggel, elszámolással, csakis önmagad fele. Állapot, amikor bármit kezdhetsz magaddal, bármibe belevághatsz félelem és elszámoltatás nélkül.

Ennyire nem kötne ide semmi, akkor megtanulnék a helyedben egy nyelvet, aztán irány a nagyvilág. Utaznék meg kalandoznék amerre csak a lábam vinne.

2022. dec. 5. 19:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Jó lenne csak meg is szeretném osztani valakivel. Csakhát senkit sem érdeklek. Senki sem akar senki sem kíváncsi rám.
2022. dec. 5. 19:10
 3/15 anonim ***** válasza:
42%

Szeretethiányos vagy, de az nem azt jelenti, hogy nem szeret senki. Anyám engem havonta egyszer keres, mert nem tud beszélgetni, de attól még szeret. Rossz dolog az irigység, meg a másokhoz való hasonlítgatásod, de törődj csak magaddal, meg a pozitív dolgokkal.

Nekem eszembe se jutott volna megölni magam 18 évesen, pedig nekem is voltak xar időszakaim. Az oké, hogy kiborult pillanaitban gondolsz rá, de ennek elkell múljon.

Gondolj arra, hogy suli után elmehetsz dolgozni, vagy egyetemre, koliba és azt tanulhatsz amit csak akarsz, azt dolgozhatsz, amit csak akarsz, oda mehetsz, ahova akarsz.

Nincsenek barátaid? És? A legtöbb középsulis barátság amúgyis elveszik, hiába látod most a többi lányt egymás seg*ét nyalni, sőt, sok legjobb barátság lesz oda. Lehet, a legjobb barátaidat majd a munkahelyden ismered meg. Vagy aleendő férjed baráti köre lesznek a te barátaid.

18 évesen k*rva hamar van feladni.

2022. dec. 5. 19:13
 4/15 anonim ***** válasza:
23%
Tessék kezd el itt: mikre vagy büszke?
2022. dec. 5. 19:14
 5/15 anonim ***** válasza:
18%

2

Akkor hívd te anyádékat. És mesélj, akkor is, ha nem annyira érdekli őket.

2022. dec. 5. 19:14
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Mindenképp fordulj szakemberhez, akár telefonsegély szolgálathoz. Kék Vonal például, de a neten találsz többet.
2022. dec. 5. 19:16
 7/15 A kérdező kommentje:

5ös telefont se veszik fel sokszor😂

Büszkének nagyjából semmire sem vagyok büszke

2022. dec. 5. 19:20
 8/15 anonim ***** válasza:
30%

A magányossággal meglehet barátkozni csak időre van szükséged nekem is sok idővolt megszokni még ma is nehéz. 30/F.

De ha akarsz velem beszélgetni írj rám.

2022. dec. 5. 19:20
 9/15 anonim ***** válasza:
26%
Akkor dumálgass velem
2022. dec. 5. 19:25
 10/15 anonim ***** válasza:
35%
Tanács: Ne öld meg magad.
2022. dec. 5. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!