Meg akarom ölni magam, tanács?
és? élj akkor magadnak, magadért. Legjobb állapot, mikor semmiért és senkiért nem tartozol felelősséggel, elszámolással, csakis önmagad fele. Állapot, amikor bármit kezdhetsz magaddal, bármibe belevághatsz félelem és elszámoltatás nélkül.
Ennyire nem kötne ide semmi, akkor megtanulnék a helyedben egy nyelvet, aztán irány a nagyvilág. Utaznék meg kalandoznék amerre csak a lábam vinne.
Szeretethiányos vagy, de az nem azt jelenti, hogy nem szeret senki. Anyám engem havonta egyszer keres, mert nem tud beszélgetni, de attól még szeret. Rossz dolog az irigység, meg a másokhoz való hasonlítgatásod, de törődj csak magaddal, meg a pozitív dolgokkal.
Nekem eszembe se jutott volna megölni magam 18 évesen, pedig nekem is voltak xar időszakaim. Az oké, hogy kiborult pillanaitban gondolsz rá, de ennek elkell múljon.
Gondolj arra, hogy suli után elmehetsz dolgozni, vagy egyetemre, koliba és azt tanulhatsz amit csak akarsz, azt dolgozhatsz, amit csak akarsz, oda mehetsz, ahova akarsz.
Nincsenek barátaid? És? A legtöbb középsulis barátság amúgyis elveszik, hiába látod most a többi lányt egymás seg*ét nyalni, sőt, sok legjobb barátság lesz oda. Lehet, a legjobb barátaidat majd a munkahelyden ismered meg. Vagy aleendő férjed baráti köre lesznek a te barátaid.
18 évesen k*rva hamar van feladni.
2
Akkor hívd te anyádékat. És mesélj, akkor is, ha nem annyira érdekli őket.
5ös telefont se veszik fel sokszor😂
Büszkének nagyjából semmire sem vagyok büszke
A magányossággal meglehet barátkozni csak időre van szükséged nekem is sok idővolt megszokni még ma is nehéz. 30/F.
De ha akarsz velem beszélgetni írj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!