Szeretnék elmenni pszichiáterhez, de addig is mit tehetnék, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?
Nem mennék bele részletesen, hogy miért, de felkeresnék egy pszichiátert, mert felismertem, hogy segítségre van szükségem és ezt nem is tagadom magam előtt tovább. Ez viszont nem fog egyik napról a másikra menni... De addig is, nem szeretném, ha a gondolataim és a rossz közérzetem határoznák meg a napjaimat. Mit tehetnék magamtól, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?
Köszönök minden tanácsot!
Tudod-e, hogy mi a bajod? Ha igen, három választásod lehet:
1. Ha elemzésre van szükséged, menj pszichológushoz
2. Ha tünetek enyhítését szeretnéd, menj pszichiáterhez, gyógyszert kapsz.
3. Ha gyógyulni szeretnél lelki betegségből, keress pszichoterapeutát.
Ha nem tudod, hogy mi a bajod, először tájékozódj.
Megnézheted a Youtube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez", és a "Lelki bajok, megoldások" sorozatokat"
Köszönöm a válaszokat.
Igen, én sem szeretném halogatni, de az a helyzet, hogy magán dokihoz szeretnék menni, ami viszont nem olcsó mulatság. A pénzt viszont magamnak kell előteremtenem rá, ami nem fog egyik napról a másikra menni. :/ A nem magán orvosokról meg nem sok jót hall az ember. De persze ez is egy lehetőség. Nektek mi a véleményetek róluk?
2. Válaszoló: leginkább a 3.-rá lenne szükségem, de egyébként a pszichiáter nem végez pszichoterápiát is? Azt pedig megfogadtam, hogy nem próbálom magam diagnosztizálni a netről, mert csak a frászt hozzá rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!