Életképtelen vagyok, mit tehetnék?
Ne legyél, én is hasonló vagyok mint Te, rossz eredményekkel kontra végzettséggel, mégse kötöttem fel magamat
Keress valami munkát és majd lefoglal, azért nincs kivel kimozdulnod mert magad vagy mint Én
21/F
Kedves utolsó, én meg az ilyen hozzáállást utálom.
Azért, mert Neked gyógyíthatatlan betegséged van, másnak már nem is lehet rossz, más már nem is érezheti rosszul magát? Ha egy rákos-aidses-leprás kombinációval rendelkező ember szólna le, hogy neki rosszabb, te kussoljál csak, senkit nem érdekel a hisztid a nap miatt, akkor az hogy esne? Vagy úgy éreznéd, ez Neked segítség bármiben is?
Kérlek, értsd meg, azért mert Te erős vagy és kitartó, még nem jelenti, hogy más is, és lehet, más már egy apróságtól olyan kiborulást tud rendezni, mert egyszerűen ő ilyen, Te meg ilyen.
Empátia, ez a titok, azt hiszem.
Kedves Kérdező!
Csomó mindent nem írtál le, amit azért nem ártana tudni, például hány éves vagy, milyen a kapcsolatod a szüleiddel, az, hogy csalódást okozol nekik, azt ők mondták-e Neked stb.
Az osztálytársaiddal, tanáraiddal milyen a kapcsolatod? Ők nem vették észre, hogy valami nincs rendben Veled?
Iskolapszichológust felkerestél már?
A tanulás miért nem megy, nem is próbálkozol, vagy nem tudsz koncentrálni?
3-as, 17 vagyok. Anyával eddig jó volt a kapcsolatom, de most, hogy nem teljesítek jól, rossz lett a bizonyítványom, azt mondta, hogy mindig csak csalódást okozok és nem hisz bennem már, nem fog támogatni. Apával ritkán találkozom.
Suliban van pár ember, akikkel elvagyok, de barátoknak nem nevezném őket. Nem hiszem, hogy észrevették, hogy baj van, max. annyit, hogy sokkal zárkózottabb vagyok az átlagnál. Igyekszem a külvilág előtt elrejteni a problémáimat. A tanulás menne, csak nem tudom rávenni magam, nincs semmi, ami motiválhatna. És hát..célok nélkül nehéz bármit is tennem. Nem voltam pszichológusnál, de gondolkozom rajta, bár igazából én segíthetnék saját magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!