Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ennyire életképte...

Miért vagyok ennyire életképtelen?

Figyelt kérdés
Egész nap szinte semmit nem csinálok, csak ha nagyon muszáj, nincs erőm semmihez. Szociális kapcsolataim sincsenek, nincs kedvem emberekkel beszélgetni, ha muszáj, akkor is nagyon meg kell erőltetnem magam. Egy szar, fölösleges embernek érzem magam, legszívesebben meghalnék. Tudom, ez önsajnálat, de tényleg így érzem. Megőrülök, nem akarok így élni, de a változtatáshoz sincs erőm. Tanulnom is kéne, jövőhéten lesz egy szóbeli érettségim, de nem tudok rá koncentrálni, meg nem is érdekel, még akkor sem, ha amúgy tudom, hogy fontos.
2013. jún. 11. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Egészséges vagy?
2013. jún. 11. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen a bőröd hajad körmöd állapota?
2013. jún. 11. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Mindig is ilyen voltál, vagy csak vizsgadrukk?

Mert ha nem csak most van ez, én ajánlanám a pszichológust. Viccen kívül. Rengeteget tudnak segíteni az ilyenekben. Nem kell magándokit keresni, én is úgy mentem hogy háziorvossal beutaló és elmentem az ottanihoz. Segített, sokat.

2013. jún. 11. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez depresszió,amúgy az lehet az oka,hogy megtapasztald milyenek valójában az emberek... és ezért inkább irtózol a szociális kapcsolatoktól milyen volt az osztályod vagy a sulid?
2013. jún. 11. 21:45
 5/8 anonim válasza:
nem lehet hogy menstruálni fogsz? olyantályba én is igy érzek sokszor..
2013. jún. 11. 21:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindig nem voltam ilyen, pár éve kezdődött, de csak mostanában ennyire rossz a helyzet. Régen még törekedtem változtatásra, most meg szinte már beletörődtem a teljes érdektelenségembe és szerencsétlenségembe. Pedig minden rajtam múlik, csak én tudok változtatni, ezzel tisztában vagyok, mégsem vagyok képes rá. Nulla az olyan ember, mint én. Igen, csalódtam is az emberekben, de szerintem ez természetes, ettől még nem kéne, hogy ilyen befordult legyek. Az egészségi állapotom szerintem rendben van, bár mindig álmos vagyok és néha szédülök.
2013. jún. 11. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Amit első körben tehetsz hogy a háziorvosoddal nézetsz egy vérképet hogy minden rendben van e.Ezután multivitamint is kellene szedned hogy energikusabb légy.Egy tisztító kúrát is javasolnék neked bár tavasszal a legideálisabb de semmikor sem késő 1-2 hónapig 2 pohár csalán teát fogyassz el naponta.Ha ideges vagy jó lehet a citromfű tea is.A zöld tea pedig segíthet este a jobb regenerálódást és energiával is feltölthet(ezeket akár keverékként is fogyaszthatod).Ha ezek után sem lenne jobb depresszióra ajánlanám az orbáncfű teát.Jobbulást!
2013. jún. 11. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet h vérszegény vagy, de ha nemfizikai problémából adódik, akkor a látásmódodon kéne változtatni.

Annyi s*ggfej, f*sz ember van ezen a bolygón, én a helyedben felsőbbrendűnek érezném magam, amiatt hogy kevésbé hasonlítók a többségre.

2013. jún. 12. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!