Mit tegyek ha teljesen életképtelen vagyok és már minden reményt elvesztettem?
"nem tudom megállni a helyemet"
Mihez képest? Van egy mércéd, aminek nem felelsz meg. Nem kötelező oda tenni a mércét, ahol nem éred fel.
"rémrondának érzem magam"
Önértékelési zavar, fordulj pszichológushoz.
"Nem értek semmihez, egy állást nem tudok kapni"
Akkor képezd magad. A legprimitívebb munkát is vállald el. Vagy vállalj önkéntes munkát, ill. gyakornokságot, hogy legyen mit tapasztalatként beírni a cv-be, és akkor jobbak lesznek az álláskeresési esélyeid. Amíg nincs munkád, tanulj valami hasznosat.
"az ellenkező nemnél még 1 sikerem nem volt"
Alacsony önbizalmú, öngyűlölő embereknek nem szokott sikere lenni a másik nemnél, és emiatt sajnos tovább romlik az önbizalmuk. Ez ördögi kör, persze ha sikerül megtörni, akkor egy pozitív körfolyamat indulhat be. Ha nő az önbizalmad, megváltozik a viselkedésed, több sikered lesz a nőknél is, emiatt tovább nő az önbizalmad stb.
"Legszivesebben nem is élnék"
Nem. Legszívesebben MÁSHOGY élnél. Ez a "legszívesebben nem élnék" egy buta szlogen. Szóval változtasd meg az életed. Menjél pszichológushoz.
Kedves kérdező!
Ahogy elnézlek, egy százlábúba több életkedv van, mint benned. Pedig neki, még nálad is szarabb kilátásai vannak...
Hát, Jómagam hasonló cipőben vagyok
én elhatároztam ha pár év múlva se változik a helyzet az erőfeszítéseim ellenére se (mert én igyekszek a helyzeten változtatni) akkor hátizsák sátor stb és stoppolva gyalog körbe utazom a keleti országokat
Lehet hogy ez nem vezet sehova, De sokszor bele gondoltam és a kaland vágy is hajt szóval, gondolkozz el rajta
Nekem ez az életmód többet jelentene a mostani monoton életemnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!