Miért van az, hogy sokszor elkap egy érzés, és onnantól kezdve teljesen életképtelen vagyok?
Figyelt kérdés
Onnantól kezdve teljes letargia, nem érdekel semmi, csak bámulok magam elé, mintha üres lennék, kedvem sincs válaszolni valakinek vagy beszélgetni, inkább egyedül vagyok magamban, ha felidegesítenek akkor meg könnyen robbanok..
L
2011. aug. 6. 23:03
2/7 A kérdező kommentje:
20
2011. aug. 6. 23:05
3/7 anonim válasza:
Lehet valamihez kötni, mikor kap el ez az érzés?
4/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem. vagy nem tudom.
csak rám jön. egyik pillanatról a másikra. egyik pillanatban még nevetek meg mindenen röhögök beszélgetek simán megy minden, aztán eltelik fél óra vagy néha pár perc és ez az érzés veszi át a helyét.
2011. aug. 6. 23:13
5/7 anonim válasza:
Érdemes lenne pszichológushoz fordulni, vele biztos megtaláljátok az okát. Valamit elnyomhatsz magadban, ami ily módon bukkan a felszínre.
6/7 anonim válasza:
van napi rutinod? pl tanulás, munka
Mert érted ha van, akkor könnyebb kiszűrnöd hogy mitől vagy letargiában. A depresszió okát nehéz megtudni, de csak úgy oldható fel ha rájössz.
7/7 A kérdező kommentje:
hát, most nyáron szinte minden napom ugyanaz. felkelek, segítek anyának, néha elmegyek vele vásárolni, vagy lemegyek sétálni. de semmi különöset nem csinálok.
2011. aug. 6. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!