Annyira gyűlölöm magam, hogy úgy érzem megérdemelném, hogy meghaljak, tanács?
Csúnya vagyok, ügyetlen, félek az emberektől, nincs munkám, nincs jövőm. Nincsenek barátaim se párom. Soha nem is éreztem szerelmet. Lehet, hogy szeretetet se tudok már érezni csak az állandó rossz gondolatokat, szorongás. Csak egy teher vagyok mert senki nem szereti a rosszkedvű, motiválatlan embereket. Mégis magányos vagyok egy kis együttérzésre vágyok de vajon jogosan? Vagy szar, gyenge ember vagyok és nem érdemlem meg.
Nem tudom, hogy jöjjek ki ebből egyedül ennyi idő után. Bár szeretnék de nem sok reményt látok.
Ennél pedig még a halál is jobb.
Csak szerinted vagy csúnya? Vagy mások szerint? A szépség relatív. Van, akinek nem tetszel, de másnak attól még tetszhetsz. Ha magadnak nem tetszel, változtass magadon. Próbálj ki egy új stílust, lehet, hogy úgy jobban tetszenél magadnak és több önbizalmad is lenne.
Miben vagy ügyetlen? Miért nincs munkád? Nem keresel, vagy elutasítanak? Milyen lépéseket tettél eddig?
Jól látod, hogy ilyen negatív hozzáállással nehéz barátokra/párra lelni. Először ezen kellene valahogy változtatni. Milyen jó tulajdonságaid vannak? Eddig csak rosszakat soroltál fel. A pozitívumokból kellene kiindulni és nem a negatívakra koncentrálni.
Folyamatosan ilyen érzéseid vannak? Vagy hullámzik? Lehet, hogy most épp a mélyponton vagy, de holnapra jobb lesz.
Meg kell találni a problémákat, utána el kell kezdeni megoldásokat keresni rájuk. Mindenre van megoldás.
Az arcom csúnya sminkkel is smink nélkül is azon nem tudom hogy változtathatnék rengeteg plasztikai műtét nélkül arra sose lenne pénzem. Ez olyan egyértelmű hogy mindenki látja akinek van 2 szeme régen mondták is még az iskolában.
Munkát most kell keresnem de félek hogy nem fog menni az idegesség miatt elrontom a dolgokat.
Jó tulajdonságom max. annyi hogy nem bántok másokat, nem kötök bele emberekbe ok nélkül (okkal sem)
Én már nem látom a megoldást most is olyan szép idő van én meg ülök a házban egyedül azon gondolkodva hogy vajon meghalnák e ha bevenném az összeset az egyik gyógyszeremből.
Mintha a társadalom kitaszított volna magából már gyerekkoromban is ezt éreztem amíg mások a barátaikkal voltak én egyedül rajzolgattam, olvastam otthon és ezeket nem is mindig élveztem mintha valami hiányzott volna...
Szuper, ez már jó kiindulási pont. Mitől csúnya az arcod? Csúnya arcbőröd van? Azon lehet változtatni arcápolással és egészségesebb táplálkozással. Vagy szerinted mi csúnya rajta? És arra nem válaszoltál, hogy te látod-e annak vagy mások is. Az iskolában mindenkit csúfolnak, de főleg azokat, akiknek nincs önbizalmuk.
Mi okozza az idegességed? Azért vagy ideges, mert érzed a nyomást magadon, hogy munkát kell találnod? Valahogy meg kell találd a módját annak, hogy kikapcsold magad, mert ha rágörcsölsz, még rosszabb lesz.
Ha ez megnyugtat, én most épp tiszta ideg vagyok és utálok mindenkit és nem tudom, mitől van. 😄 De azt igen, hogy majd elmúlik és azt is, hogy egyszer majd sikerül megoldani.
Sajnálom, hogy te is rosszul érzed magad, kitartást!
Azért csúnya mert nagyon sápadt bőröm van, karikás szemeim nem vérszegénység miatt közben meg az arcom formája se szép nem ez a csinos, elegáns, nőies vékony arc. Alacsony is vagyok kb. 160 cm csak.
Nem érzem magam csinosnak, nőiesnek és biztos vagyok benne hogy más sem lát annak. Mostanában konkrétan nem csúfoltak de beszédes, hogy egyszer se érdeklődtek irántam fiúk nem szólítottak le míg régen az összes lány osztálytársamat igen. Így nem tudom hogy legyen önbizalmam.
A munkával kapcsolatban meg az a baj, hogy az előző munkahelyen is stresszes voltam az emberek miatt gondolom most azok az emlékek jutnak eszembe mennyit idegeskedtem régen és most is fogok. Mert amúgy szeretnék jól teljesíteni de mindig én voltam az ügyetlen.
És az okozza az idegességet, hogy vágyok rá, hogy másmilyen legyek de nem sikerült soha érdemben változtatni beleragadtam ebbe, hogy csak a problémáimon gondolkozok és kitöltik a negatív gondolatok az agyamat egész nap.
Köszi!
160 cm szerintem nem alacsony egy nőnek. Az átlagnál valamivel alacsonyabb, de nem túl alacsony szerintem.
Nézd, lehet, hogy közhely, de a szépség relatív. Lehet, hogy a pasik 99%-ának pont nem tetszel, de van, akinek meg igen, csak meg kell találnotok egymást.
A munkával kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy itt tiszta lappal kezdesz. Nem tudom, milyen munkáról van szó, de nem lehet, hogy ez könnyebb lesz és jobban fog menni?
Van valami, amivel el tudod terelni a gondolataid, hogy ne pörögj mindig ezen? Film, sorozat, könyv?
Hát mivel diplomám nincs még nem sok munka közül tudok válogatni szerintem csak valami boltos, pénztáros munkára vesznek fel ilyen volt az előző is. Bár ott legtöbbször elvoltam, munkatársak is kedvesek voltak mégis sokat stresszeltem és ez sokat romlott.
Már nem tud lekötni semmi könyv vagy film értelmetlennek érzem őket, nem élvezem. Néha YouTubeon nézek valamit de az is csak figyelemelterelés.
Talán tényleg a legjobb megoldás az a 3 doboz gyógyszer úgyis fel kell íratnom a jövő héten. Vagy várjak még pár évet? Ezen gondolkozok most az tart vissza hogy egyszer úgyis meghalok de a szenvedést szeretném megspórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!