Még mindig Rivotril hiány van?
Sajnos itthon már a helyettesítő is elfogyott (Clonazepam Tarchomin), a Rivotrilt kitolták áprilisra. (szerintem akkor sem lesz...)
A Pharmafutárnál sem lehet már rendelni. Egyéb ötletek? Esetleg Ausztria?
41
Németország volt a főgyártó, még mindig az. Mehetsz érte Münchenbe, ha nem kötnek beléd meg az itteni receptedbe. Mert azért nem szeretik annyira a magyarokat már az Orbán kormány miatt ha igaza van ha nem a magyarok szerint.
Szóval ne legyél optimista, de ott biztosan kapható, német lakostól hallottam náluk nem hiánycikk egyáltalán. De nem írhatnak fel neked 10 dobozzal, esetleg 2-vel de az is necces mármint a 100-asból. És ide oda járogatni müchenbe havonta nem kis pénz, mert ráadásul teljes áron vennéd meg EUR-ban a gyógyszert.
Ha csak nincs sikeres Kft.-d aminek a likviditása eléri a havi 3 milliót átlagban. Akkor még talán ki is kéne költözni.
42
Köszi a választ.
2 dobozzal írt fel a magándokim, ami külföldön is kiváltható. Ezért gondoltam Ausztriára, mert az mégiscsak a szomszédban van. München egy picit messze, de ha nincs más....
Ausztriáról nincs vkinek infója?
Előre is köszi a választ.
En felhivtam 2 gyogyszetarat Ausztriaban Becsbe, de ok sem kapnak azt mondjak.
Ezt igazoltam egy osztrak gyogyszer-adatbazisbol
Ird be a Rivotrl szot a Bezeichnungba hogy "Rivotril"
Es nezd meg a "Einstellung In-Verkehr-Bringen"-t, oda van irva hogy Nein.
A Einstellung In-Verkehr-Bringen azt jelenti kb. hogy "forgalomban van".
Egyedul Nemetorszagba mehetsz erte, ott van, egy nemet lakos mondta. De hidd el annyi mindenbe belekothetnek, marpedig valamiert megszuntettek a Rivotril exportalasat. Kiadnal kb. a magandokiddal 100 000 forintot, mert ott EUR ban fizetned teljes aron ugye, max itthon kaphatsz tamogatast ra de azt nem hiszem hogy akkorat adnanak meg itthon az ugyintezes. Orulj ha 2 ev mulva megkapod a penzt.
Szoval valoszinubb hogy a semmiert mesz ki Munchenbe.
szerintem a sok ember rá kényszerült más szedéssére meg nem hiszem h bárki gohllakozna ezzel mádiában föképp ha (dinka) h pont nem kapja meg gyogyszerét azért nem verik nag dobra,
persze most senki ne vegyemagára amit irtam, érti aki érti....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!