Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongok a pénztől?

Szorongok a pénztől?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem hogy mi a bajom, jól keresek, van is most megtakarításom, viszont mégis egyszerűen egész nap számolgatok hogy most akkor mennyit fogok félretenni, mire költsek, mire nem, naponta többször megnézem az otp appot hogy mennyi pénzem van, képes vagyok létminimum szinten élni egy hétig hogy félretegyek minnel többet, aztán hétvégén jön egy sugallat hogy írjak tippmixet, és elbukok 30 ezret stb..

Egyszerűen annyira megakarom tartani a pénzt hogy ez miatt pont hogy nem jön össze

Ez mi lehet?

tegnap 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Csóró vagy, és fosol.
tegnap 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy kényszeres zavar, kényszergondolatok, angolul obsessive-compulsive disordernek hívjuk.
tegnap 20:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok csóró.. nettó 600-at keresek, 100 elmegy albira

Most például az volt a cél hogy eltudjak rakni a hónapban 250 ezret tisztán

De nem jön össze, már most maradt annyim és 13.-a van, és egyszerűen brutál rosszul érzem magam, és kb most is elment egy tippmixem mert többet akartam.. még önmagában ez hogy egész nap a pénz jár a fejemben, és rossz gondolatok jönnek rám tőle

tegnap 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tipmix..., játékfüggő vagy, mi? >:)
tegnap 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az hát, beteges játékfüggő, hogyha 250+e-et elvert rá.
tegnap 21:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát amúgy szerintem függő vagyok, de nem az a típus aki naponta játszik, hanem inkább 1-2 hétig elvonási tüneteket érzek, azt érzem hogy az nyújt dopamint és boldogságot, aztán rakok egy szelvényt nagyobb téttel
tegnap 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Az idióták adóját fizeted.
tegnap 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!