Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha nagyon szorongok az orvosi...

Ha nagyon szorongok az orvosi vizsgálatokon, akkor megkérhetem a háziorvosomat hogy írjon fel nyugtatót?

Figyelt kérdés
Már nagyon kicsi korom óta ezzel a problémával küzdök, mar csak az orvos szóláttán is elkap a szorongás. Ettől a durva szorongástól sokmindenről eddig le kellett hogy mondjak, pl: nincs jogsim se mert félek az alkalmasságitól, a munkavállalással is ugyan ez a helyzet, egyszerűen rettegek mindennemű orvosi találkozásoktól.Ezért elhatároztam magam hogy hétfőn elmegyek a háziorvosomhoz és segítséget kérek mert ez már tarthatatlan. Szerintetek ilyen mértékű szorongásra adhat nyugtatót? Persze a nyugtatót nem akarom szedni minden nap, csak akkor amikor orvoshoz megyek.

tegnapelőtt 23:28
 1/1 anonim ***** válasza:
50%
Minden orvosi látogatás előtt veszek be nyugtatót, mégis rettegek, sajnos számomra ez nem oldotta meg. Otthon 130 alatt van a vérnyomásom, a pulzusom 80-100, orvosnál az egekben. Egyszer meg is jártam, nem akartak elengedni, míg lejjebb nem megy, de emiatt még idegesebb lettem és nem lejjebb, hanem feljebb ment. El voltak képedve.
tegnapelőtt 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!