Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha nagyon szorongok az orvosi...

Ha nagyon szorongok az orvosi vizsgálatokon, akkor megkérhetem a háziorvosomat hogy írjon fel nyugtatót?

Figyelt kérdés
Már nagyon kicsi korom óta ezzel a problémával küzdök, mar csak az orvos szóláttán is elkap a szorongás. Ettől a durva szorongástól sokmindenről eddig le kellett hogy mondjak, pl: nincs jogsim se mert félek az alkalmasságitól, a munkavállalással is ugyan ez a helyzet, egyszerűen rettegek mindennemű orvosi találkozásoktól.Ezért elhatároztam magam hogy hétfőn elmegyek a háziorvosomhoz és segítséget kérek mert ez már tarthatatlan. Szerintetek ilyen mértékű szorongásra adhat nyugtatót? Persze a nyugtatót nem akarom szedni minden nap, csak akkor amikor orvoshoz megyek.

jan. 3. 23:28
 1/1 anonim ***** válasza:
62%
Minden orvosi látogatás előtt veszek be nyugtatót, mégis rettegek, sajnos számomra ez nem oldotta meg. Otthon 130 alatt van a vérnyomásom, a pulzusom 80-100, orvosnál az egekben. Egyszer meg is jártam, nem akartak elengedni, míg lejjebb nem megy, de emiatt még idegesebb lettem és nem lejjebb, hanem feljebb ment. El voltak képedve.
jan. 3. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!