Jogosítványhoz orvosi alkalmassági vizsgálatot csak a saját háziorvosom végezheti el?
Jelenleg Szegeden vagyok, viszont az állandó lakcímem nem itt van, illetve nem is ide vagyok bejelentve háziorvoshoz. Jogosítványhoz kellene alkalmassági vizsga, de kb. mindenhonnan elhajtanak, hogy a saját háziorvosomhoz kell menni. Viszont olyan 2-3 éve a testvérem is el tudta intézni másik orvosnál (igaz, hogy nem másik városban).
Erről van valakinek valami tapaszalata?
Üdv a klubban! Nekem tavaly az éves szabadságom több mint negyede ezzel ment el. A túlbuzgó háziorvos még külön szakrendelésekre (vérvétel, EKG, szemészet, terheléses cukorvizsgálat, alvásvizsgált) is elküldött. Utána az eredménnyel még egyszer vissza kellett battyognom a háziorvoshoz, újabb nap szabadsággal. Megállapították, hogy 36 évesen nincs semmi bajom.
Szóval vagy ez, vagy bejelentkezel helyben akár ideiglenesre, az állandó lakóhelyed pedig maradhat a régi. Persze ehhez új lakcímkártyát is kell igényelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!