Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítványhoz orvosi alkalmas...

Jogosítványhoz orvosi alkalmassági vizsgálatot csak a saját háziorvosom végezheti el?

Figyelt kérdés

Jelenleg Szegeden vagyok, viszont az állandó lakcímem nem itt van, illetve nem is ide vagyok bejelentve háziorvoshoz. Jogosítványhoz kellene alkalmassági vizsga, de kb. mindenhonnan elhajtanak, hogy a saját háziorvosomhoz kell menni. Viszont olyan 2-3 éve a testvérem is el tudta intézni másik orvosnál (igaz, hogy nem másik városban).

Erről van valakinek valami tapaszalata?

2020. jún. 24. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Akkor kérdezd a tesód.
2020. jún. 24. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
mondjuk úgy, hogy van az a kapcsolat, vagy pénz, amiért megcsinálják.
2020. jún. 24. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Üzemorvoshoz is lehet menni ezzel. Nem a munkahelyire gondolok hanem van SZTK-s alapon ahol gépkezelői engedélyekhez szoktak például ilyet csinálni. Vagy fogod magad és elmész a háziorvosodhoz, vagy helyben bejelentkezel valahova ahova amúgy sem ártana mert bármikor lehetsz beteg.
2020. jún. 24. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban! Nekem tavaly az éves szabadságom több mint negyede ezzel ment el. A túlbuzgó háziorvos még külön szakrendelésekre (vérvétel, EKG, szemészet, terheléses cukorvizsgálat, alvásvizsgált) is elküldött. Utána az eredménnyel még egyszer vissza kellett battyognom a háziorvoshoz, újabb nap szabadsággal. Megállapították, hogy 36 évesen nincs semmi bajom.

Szóval vagy ez, vagy bejelentkezel helyben akár ideiglenesre, az állandó lakóhelyed pedig maradhat a régi. Persze ehhez új lakcímkártyát is kell igényelned.

2020. jún. 25. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!