Mennyire normális, ha azon szorongok, hogy emberek közé kell majd mennem?
Figyelt kérdés
Bővebben: lesz januárban, és februárban egy-egy előadás a helyi kulturális központban, amik erősen érdekelnek, annyira, hogy már jegyem is van. Nem igazán szoktam ilyen kulturális programokra járni, mivel eléggé félek emberek közé menni, most is azon rettegek, hogy rajtam kívül még egész sok ember lesz ott. Pedig magát az előadást már várom nagyon. EU mennyire normális?tegnap 20:33
1/7 anonim válasza:
Nyilvánvalóan egy semmilyen veszéllyel nem járó teljesen hétköznapi cselekedettől való félelem nem normális, és ezt te is tudod. Durván nincs önbizalmad, és behergeled magadat abba a tévképzetbe, hogy mindenki téged fog nézni, holott egyrészt senkit nem érdekel egy ugyanolyan átlagjárókelő, mint ő maga, másrészt nincs rajtad semmi néznivaló. Mindenesetre az, hogy elmész, segíteni fog megszabadulni ettől a teljesen irreális félelemtől.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, még szerencse hogy online kellett jegyet venni, meg már ki is fizettem, így muszáj elmennem. Attól félek, van rajtam néznivaló. Mármint, a tinédzser éveimben vagyok, igaz, már a legvégén, de ilyen helyekre általában nem a tinik szoktak járni. Általában a fiatalabbakat észre szokták venni a kulturális programokon, nem?
tegnap 20:56
4/7 anonim válasza:
Nem, senki nem néz másokat, mert azzal az emberrel beszélget, akivel megy, ha meg egyedül, akkor várakozás közben a mobiljával szórakoztatja magát. Mi lenne rajtad az a bizonyos néznivaló? Az utca is tele van emberekkel, de ott se figyel senki a vele szembejövőre.
5/7 A kérdező kommentje:
Sokszor utcára is félek kimenni. Iskolába menést leszámítva
tegnap 21:24
6/7 anonim válasza:
Hamis alapon nyugvó rossz beidegződés. Senki sem fog Téged nézni és bámulni, nem vagy annyira különleges, hacsak nem vagy valamilyen kifejezetten feltűnő maskarában.
7/7 anonim válasza:
Miben különbözik az iskolába menés a máshova menéstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!