Normális, hogy ennyire szorongok és félek a viharos időben?
Egyszerűen félek, hogy összedől a ház ha nagy vihar van. Eső, szél, mennydörgés, villám meg minden. Ha jön valami nagy viharos hullám, mint most is, elkap engem a rettegés. Lehet csak túl sokat néztem a híreket az ilyen esetekkel, de nem bírom.
Ha esik az eső attól félek nagyon eláztatja a földet, a ház megrogyik stb..
Ha fúj a szél, akkor attól félek hogy leviszi a tetőt, elsodor mindent..
Villámlás, mennydörgés ugyanúgy kiborít. Az egyik hangos, a másik meg belecsap a házba és az attól leéghet...
Rettegek nagyon durván!
Normális ez? Most is akkorát dörgött mi felénk, hogy kaptam egy kisebb szívrohamot te jóég :((( A családban meg a többieknek az a mániaja, hogy kimennek ilyenkor a teraszra én onnan lesik mi történik. Úgy idegesít, fejbe tudnám ütni őket, hogy maradjanak nyugton és takarodjanak be. Tiszta idegbeteg leszek a vihartól, mert nem érzem magam biztonságban.
Valaki nyugtasson meg, hogy ő is így érzi magát viharos időben. Lehet ezzel valamit kezdeni?!
A legtöbb ház azért van annyira strapabíró, hogy egy ilyen vihar meg se kottyan neki.
Ha van villámhárítótok, attól se kell félned, hogy belecsap a házba. A dörgés csak egy hang, semmi jelentősége nincsen azon kívül, hogy hangos.
Hidd el, nincs okod felni ettől, ennel durvább viharok nem nagyon szoktak lenni Magyarországon, és még mindig egyben van a házad😀
Hallgass ilyenkor zenét, vagy nézz valamit, hogy minel kevésbé értékeld, hogy mi történik kint.
Sokak félnek a viharoktól főképp idős és fiatalkorban.
Normális ez nekem elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!