Még mindig Rivotril hiány van?
Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 15:32
2/46 A kérdező kommentje:
Fasza. És meddig vajon? De csak a 0.5 mg os ból vagy úgy amblokk?
2023. jan. 22. 16:01
3/46 anonim válasza:
A 0,5 mg-osból és a 2 mg-osból is hiány van.
4/46 A kérdező kommentje:
Es van barmi info , hogy mikor rendezodik a dolog?
2023. jan. 22. 16:26
5/46 anonim válasza:
YouTube-on vagy riport,gyógyszerhiány van más gyógyszerek estében is.
Keress rá,én végül nem néztem végig,de egy hozzászóló azt írta,ez direkt az egyik népírtás.
6/46 anonim válasza:
Pár hónapig biztos nem lesz, ami akár fél évig is eltarthat. Legalább is nálunk.
Egy gyógyszerész.
7/46 A kérdező kommentje:
Es, aki mondjuk napi szinten szedte, azt ilyenkor atalitjak xanaxra vagy vmi mas benzora??
2023. jan. 22. 17:44
8/46 A kérdező kommentje:
*atallitjak
2023. jan. 22. 17:53
9/46 anonim válasza:
Szerencsés az illető akkor igen, de valószínű nem fogják, mert készlet hiány lenne abból is.
Nagy berendelések vannak a kórházaktól is, pszichiátiára főként.
Valószínű, hogy valami antidepresszánst kaptok átmenetileg. És amint feltöltik a raktárakat teljesen, utána vissza kapjátok.
Kitartást!
6-os voltam.
10/46 A kérdező kommentje:
En nem aggodok, mert nem naponta szedem. De azert leallitani es nem adni mas benzot azoknak, akik napiszinte szedik evek ota, eleg veszelyes lenne…
2023. jan. 22. 18:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!