Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Brutális depresszió, kilátásta...

Brutális depresszió, kilátástalanság, hogy lehet kijönni ebből?

Figyelt kérdés

Életem szerelme elhagyott, 6 éve voltunk együtt, én az életem is odaadnám érte, annyira szeretem, ő viszont közülte, hogy belőle eltűnt a tűz, más tetszik már neki.

Ez két hónapja történt, azóta minden nap estefelé előtör belőlem a zokogás, hajnali 2-3-ra sikerül magam álomba bőgni.

Nekem ő volt a mindenem, családom nincs, barátaim, mind elfogytak, az elmúlt években szinte mindenki elköltözött innen, ahol felnőttünk, szóval senkim sincs, senkivel nem tudok beszélni, senkire sem számíthatok.

Emellett egyedül kell megélnem saját lakás nélkül 200 ezres fizetésből, de olyan drágák már az albérletek és a rezsi, hogy annak is örülök, ha egyáltalán van mit ennem.

Igazából már csak meghalni szeretnék, de nincs erőm ahhoz sem. De nem bírom már ezt a fájdalmat.

2022. nov. 9. 17:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
Így fogsz még érezni egy darabig, aztán megismerkedsz valakivel, és röhögni fogsz a mostani önmagadon. Hidd el, mind átesünk ezen, vagy leglalábbis nagyon sokan, és ebben a pillanatban nem tűnik úgy, hogy majd mást is ugyanígy fogsz szeretni, de így lesz.
2022. nov. 9. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
Teljesen normális amit most érzel, de garantálom, hogy el fog múlni. Életemben 4 nagy szerelmem volt, és még pár kisebb. Minden szakításkor KO voltam. Ez lényegében egyfajta gyász, veszteség. De aztán megismertem másokat, és rájöttem, hogy más embereket is meg lehet szeretni. Mármint szerelemmel is. Nem egyszerre gondoltam, hanem hogy nem csak 1 szerelem lehet életünkben. Persze, lehet kérni pszichológus segítségét, de pár milliárd ember külső segítség nélkül is feldolgozta már a szerelmi csalódást. Időbe telik, de megtörténik. Próbáld hasznos dolgokkal tölteni az idődet, munka mellett fejleszd magad, sport, tanulás, bármi.
2022. nov. 9. 19:13
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
25 évesen még előtted az élet, lehet most fáj de idővel minden jobb lessz
2022. nov. 10. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
Mindenkit lepontozol, bszki??? Akkor feküdj a kardodba hogy életed nagy szerelme (6 éves kapcsolat, nem 60 basszus) elhagyott... jézus.
2022. nov. 13. 08:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam le
2022. nov. 13. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
Ez a lepontozós kérdés.
2022. nov. 13. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Na jobb màr?😄
2022. nov. 22. 22:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem:(
2022. nov. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!