Brutális depresszió, kilátástalanság, hogy lehet kijönni ebből?
Életem szerelme elhagyott, 6 éve voltunk együtt, én az életem is odaadnám érte, annyira szeretem, ő viszont közülte, hogy belőle eltűnt a tűz, más tetszik már neki.
Ez két hónapja történt, azóta minden nap estefelé előtör belőlem a zokogás, hajnali 2-3-ra sikerül magam álomba bőgni.
Nekem ő volt a mindenem, családom nincs, barátaim, mind elfogytak, az elmúlt években szinte mindenki elköltözött innen, ahol felnőttünk, szóval senkim sincs, senkivel nem tudok beszélni, senkire sem számíthatok.
Emellett egyedül kell megélnem saját lakás nélkül 200 ezres fizetésből, de olyan drágák már az albérletek és a rezsi, hogy annak is örülök, ha egyáltalán van mit ennem.
Igazából már csak meghalni szeretnék, de nincs erőm ahhoz sem. De nem bírom már ezt a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!