Mit tegyek, ha már nem látom azt életértelmét, nem akarok semmit csinálni és szívesen venném, ha vége lenne?
Nem szeretnék öngyilkos lenni, de őszintén megkönnyebülnék, ha valami halálos betegségem lenne vagy bármi ami véget vetne ennek az ürességnek, kedvtelenségnek.
Nem szeretem a kinézetem, se a személyiségem. Nincsenek barátaim, sose volt párkapcsolatom, a testvéremnek és a szüleimnek is teher vagyok. A macskáim okoznak örömet most már semmi más.
Sokan érzünk így, nem mindenki tud lelkesedni a"divatos" néha üres célokért.
Fontos lenne azonban hogy valamilyen formában megpróbálj hasznos lenni társadalmi szempontból.
Segíteni másoknak, apró jó dolgokat tenni, stb.
1: Szervi vizsgálat alatt mire gondolsz?
2: Nagyon sajnálom, hogy te is ezt érzed :( te hogyan kezeled, mit teszel, hogy jobb legyen?
3: Még ha a divatos és üres célok nem érdekelnének, sajnos tényleg semmi nem érdekel. Alapvetően szoktam segíteni itthon/ másoknak is, de csakis, ha jól érzem magam.
Ezt nem írtam le de kényszeresen kaparászom, tépkedem a bőröm kis korom óta ez az egyik oka, hogy tükörbe nézni is képtelen vagyok, de ezt csak azért írom ide le, mert a bőrgyógyászom szerint emiatt pszichológushoz kéne mennem én erre viszont nem gondoltam (szerintem ilyen dolgokkal nem törődnek a pszichológusok vagy nem tudom)
Mindenki kapott tőlem hasznos értékelést, igazán hálás vagyok a válaszaitokért
Az ilyen "hozott" tünetek sokszor egy szándékos beépîtett katalizátor, hogy az okok és válaszok keresésére motiváljon.
Lehet előző életbeli karma, de lehet pusztán egy folyamatos jelzés, amivel muszáj leszel foglalkozni.
Ha gyűlölöd a tükröt, akkor javaslom félhomályban 10 percig figyeld az arcod a tükörben, fókuszálás nélkül. Nagyon érdekes dolgokat láthatsz.
Meditációt javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!