Mi lehet az oka annak, hogy mindent kenyszeresen meg akarok valtoztatni??
Nem gondoltam bele, hogy ez esetleg kompenzálás lehetne, de van benne valami. Talán azt, hogy végre “megtehetem” a saját pénzemből, mert a szüleim tinédzserkoromban folyton hangoztatták, hogy az ő pénzüket költöm feleslegesen (nem gucci cuccokra, hanem például rosszul kellett éreznem magam, hogy a három km-re lévő vasútállomásra autóval “kellett” engem vinni hetente egy alkalommal, mert “pazarlom a benzint”).. de én nem neheztelek már rájuk ezért és jó a kapcsolatom velük. Lehet, hogy mégis ez a baj? Lehet tényleg kompenzálok? :(
Második, neked is köszönöm!
Neked is köszönöm harmadik, valóban nem éreztem/érzem jól magam a bőrömben.
Lehet azért jön egyszerre ez a sokmindenre költés/váltás, mert eddig nem tehettem meg.
Újra én(#3)
Ha tényleg nem érzed jól magad a bőrödbn akkor változtass ,mert az nem jó ha úgy élsz ahogy mások látják jónak. Éld úgy az élrted ahogy te akarod, nem ahogy mások szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!