Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy mindent kenyszeresen meg akarok valtoztatni??

Figyelt kérdés
A ruhatáram kényszeres teljes lecserélése, étkezési szokásaim, sminkelési szokásaim, teljes megjelenésem lecserélése? Orvoshoz kéne fordulnom? Annak ellenére, hogy boldog párkapcsolatban élek, és semmilyen nagy “lelki törés” nem ért engem az elmúlt években. Mi lehet a baj, ha “semmi baj” nincs az életemben? 25/N

2022. máj. 21. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kényszeres pénzköltés...??? Mit kompenzálsz ezzel? Utána tudsz gondolni?
2022. máj. 21. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Ez miért lenne baj? meguntad az eddigit, nagy ügy... Plusz az embernek nem áll ugyanaz jól évtizedekig, természetes hogy a korának megfelelőre vált.
2022. máj. 21. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem belefáradhattál az előző életedbe ,vagy csak szimplán nem érzed magadénak azt az életet amit éltél. A megváltozás nem minden esetben rossz dolog. Ha te máshogy érzed jól magadat a bőrödben ,hát változtass rajta ,hisz nem más éli az életed hanem te magad!!!
2022. máj. 21. 12:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam bele, hogy ez esetleg kompenzálás lehetne, de van benne valami. Talán azt, hogy végre “megtehetem” a saját pénzemből, mert a szüleim tinédzserkoromban folyton hangoztatták, hogy az ő pénzüket költöm feleslegesen (nem gucci cuccokra, hanem például rosszul kellett éreznem magam, hogy a három km-re lévő vasútállomásra autóval “kellett” engem vinni hetente egy alkalommal, mert “pazarlom a benzint”).. de én nem neheztelek már rájuk ezért és jó a kapcsolatom velük. Lehet, hogy mégis ez a baj? Lehet tényleg kompenzálok? :(

Második, neked is köszönöm!

2022. máj. 21. 12:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm harmadik, valóban nem éreztem/érzem jól magam a bőrömben.

Lehet azért jön egyszerre ez a sokmindenre költés/váltás, mert eddig nem tehettem meg.

2022. máj. 21. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
#4: na látod, hamar kiderülnek ilyen apróságok, amik ide vezethetnek...
2022. máj. 21. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Újra én(#3)

Ha tényleg nem érzed jól magad a bőrödbn akkor változtass ,mert az nem jó ha úgy élsz ahogy mások látják jónak. Éld úgy az élrted ahogy te akarod, nem ahogy mások szeretnék

2022. máj. 21. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!