Meg akarok halni, egyszerűen már annyira elegem van mindenből...Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elegem van az emberekből, elegem van a "barátaimból" elegem van a családomból, és elegem van az egész életemből. Sokkal jobb lenne, ha itt se lennék, mert senki nem veszi észre, hogy már élni sem akarok. És senki nem vesz komolyan. Senki nem érti a problémámat, azt hogy mennyire kivagyok és még nekem állnak. Nem tudom mihez kezdjek. Belefáradtam. Nagyon.2022. jún. 29. 21:43
1/9 anonim válasza:
Talán keress fel egy pszichológust.
2/9 anonim válasza:
Az a baj az ilyenekkel, hogy ha írsz nekik és nem írod meg h 18L, akkor nem is vaálszolnak.
3/9 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de szerintem nem annyira érdemes meghalni.
4/9 anonim válasza:
#3 miért?
#1 nem mindenki engedheti meg magának és nem mindig segít...
5/9 anonim válasza:
És akkor mi a javaslatod négyes?
6/9 anonim válasza:
Szia! Hívd fel a 116-123 at. (Lelki elsősegély) Mondd el, hogy milyen volt!
7/9 hgwell válasza:
Hagyd el ezt az országot azonnal!
9/9 anonim válasza:
Velem ugyanez a helyzet, depressziós vagyok és szorongok. Körülbelül 4-5 hónapja járok pszihológushoz, és jó irányú változást tapasztalok magamon. Talán érdemes elmenni egy pszihológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!