Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki zavart elméjű,...

Ha valaki zavart elméjű, lehetséges hogy nem tud rendesen gondolkodni ha nem alszik egész éjjel?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk valaki depressziós vagy hasonló, és egész éjszaka nem alszik, lehetséges hogy nem tud gondolkodni és félrebeszél?

Ha valaki mentálisan egészséges, az ha nem alszik egész éjjel, tud normálisan gondolkodni csak lassabban és nagyon fáradt, álmos egész nap. Na én amióta nem vagyok jól ha egész éjjel nem alszom akkor egész nap nem tudok gondolkodni, félrebeszélek és mintha az agyam máshol lenne de mikor jól voltam csak nagyon álmos voltam ha nem aludtam de félre nem beszéltem és gondolkodni is tudtam csak lassabban. De most álmosnak sem érzem magam csak nagyon rosszul vagyok és nem tudnék aludni.

2022. okt. 13. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
44%

Igen,

Pont így vagyok énis!

2022. okt. 13. 09:54
 2/2 anonim ***** válasza:
64%
Menj pszichiáterhez, az alváshiányba betegedsz bele.
2022. okt. 13. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!