Mitől lehet ez? Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Az első hogy ilyen történik, de nekem akkor is furcsa:
Aludnék, és az álmomban tudom (meg nem is) hogy alszom. Az elején Indiába egy városban lopakodtam, hihetetlenül realisztikus volt minden, alig bírtam felkelteni magam, azt hittem igazi. Utána fordultam egyet az ágyon, vissza is aludtam, álmodtam valami rövidet és egyszerűen alig bírtam kinyitni a szememet, úgy éreztem valami baj van vele, alig láttam. Forogtam egyet, visszaaludtam, az akkori álmomban a szobám lámpáját kapcsoltam fel tapogatózva, majd próbáltam minél erősebben kinyitni a szemem, felkeltem újra, Forogtam egyet... Folytatódott ez mindig ilyen kis rövid álmokkal amikből(?) felerőszakoltam magam.
Most már igazából nincs semmi baj a látásommal meg semmivel, de most történt, és nem tudom van-e valami jelentősége. Az talán hozzátesz, hogy Azték zenéket hallgatok? Ilyen dobok, néha hümmögések stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!