Szorongok,és pánikbeteg vagyok . Miért van ez ?
Ha dolgozom,akkor is szorongok,ideges vagyok,de megcsinálom a munkát és kész.
Aztán haza jövök és itthon viszont max a legfontosabb dolgokat csinálom meg ,semmihez semmi kedvem,csak a szorongás az idegesség és fekszem....néhány hete van ez, orvoshoz októberben tudok csak menni,semmit nem szedek csak frontint írt ki az orvos de nem segít 😞
Kiváltó ok talán az lehet hogy beteg vagyok,és állandóan vizsgálnak,nem találják az okát.
Állandó hasmenés,leesik a cukrom napjában többször, megállás nélkül éhes vagyok, hízok,de eddig minden negatív .
Még gasztrós orvoshoz kell menjek aztán már az orvosoknak sincs ötlete.
Se IR se PM gond nincs ,minden hormon kb 160 ezer forintért lett nézve ,már daganatokról beszélnek az orvosok és rettegek,nagyon nagyon félek,tudni szeretném mi bajom.
Egész nap tiszta ideg vagyok,főleg reggel ébredés után.
Aztán estère jobb valamivel.
Ja és 29 éves vagyok és úgy 5 hete tart ez az egész .
Július végén kezdődtek a vizsgálatok és utána jött ez az idegesség és a fent leírt többi dolog
8
Nem ,mert a doki első gondolata is ez volt ,voltam két pszichiáternèl,mind a kettő kizárta.
És pszichésen nem lesz nagyobb két számmal a lábam😞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!