Szerintetek egy pedofilnak elég lehet a vágyai kielégítéséhez az, hogy kislányokról néz szoknyás, fürdőruhás, illetve olyan képeket, ahol lány nadrágokat reklámoznak?
"valaki pedofil és nem képes az érzéseit kordában tartani és pl buszmegállóban molesztálja a max kis iskolás kislányt"
Jó lenne ha végre elválasztanánk azt, hogy ki mire izgul, attól hogy ki mit tesz.
Mindenki nem egy ösztönlény állat, aki meg igen, az nem feltétlenül pedofil. Tiniket és felnőtt nőket is erőszakolnak meg szép számban. Szóval a sima hetero ferfiakat is el kellene ítélni akkor...
A felszólítás ugyan nem nekem jött, de a kommentekben ha jól olvastam csak azt írták, hogy addig van rendben, amíg otthon, a négy fal között csinálja, legális keretek között. Kukkolásról nem írtak.
Én nem vállalok álláspontot, mert mindenképpen le leszek szavazva (bár szerintem így is, de mindegy) csak olvasgatom a kommenteket. Amit írtam csak egy észrevétel :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!