Szerintetek egy pedofilnak elég lehet a vágyai kielégítéséhez az, hogy kislányokról néz szoknyás, fürdőruhás, illetve olyan képeket, ahol lány nadrágokat reklámoznak?
11, persze, jó naiv vagy,....
ha a te lányodról nézne valaki ilyen képeket meg verné rá a répát, gondolom egyből nem akarnál ilyen toleráns lenni...
Nem tennék ki a lányomról képeket a netre és problem solved :D
Amúgy a lányomnak semmi baja nem lenne attól, hogy valaki zsebhokizik a képeire. Ha belegondolsz a legtöbb tinédzserfiú ezt csinálja. Keres instán egy képet a nagy idomokkal megáldott osztálytársáról és kiveri rá. Tudom, tudom, ők egy korosztály.
De ha a stréber Milánka otthon az 45 életévéhez képest egész jól kinéző matek-fizika tanárnőre veri ki, akkor az is elítélendő? Mert hát ők nem egy korosztály, Milánka kereshetne magának modelleket, vagy ránézhetne a Vivike instájára, aki a népszerű lány az osztályban, és télen is haspólóban meg picsatakaróban járkál. De nem, neki Eszti néni jön be.
Nem naiv vagyok, csak elfogadó. Elfogadom, hogy erről nem ő tehet, és ahelyett, hogy kisgyerekeket erőszakolna meg inkább csak elélvez néhány képre. Mert tudod a Maslow-féle szükségletpiramisban a szex a legfelső helyen áll, és ezt a piramist az iskolákban is tanítják.
13as, te nem elfogadó vagy, gyanús nekem már ez a védés ...
Egyébként ne álltasd magad, hogy megállnak a képeknél, mert max egy ideig... Nem akarom elhinni, hogy téged az nem zavarna, hogy az ovis korú lányoddal akarna szexelni valaki...
#14 Nem válaszoltál a kérdésemre. Fordítsuk meg a tiédet: Szerinted rendben van, ha Milánka Eszti nénivel akarja elveszíteni a szűzességét?
Válaszolva a tiédre: Nem, nincs rendben, hogy arról fantáziál, de tud tenni ellene? Milánka tud tenni az ellen, hogy Eszti nénire izgul?
Hogy mi tartja vissza attól, hogy elkapja a gyerekemet? Én. Mert a 2-3 éves gyerekemet nem hagyom egyedül. És igen, sajnos sokan erőszaktevők, részben azért is nem hagyom egyedül, de azért is, hogy ne nyalja meg a konnektort. Nem azt mondom, hogy mindegyik pedofil szent, de nem is mindegyik pokolra való.
#15 megnyugtatlak, a nagy mellekre bukok :D
Nem örülnék neki, ha valaki a kisgyerekemmel akarna szexelni. Ha van emberség az emberünkben, ő se örülne neki és segítséget kérne, vagy véget vetne ennek az életével együtt. Viszont ha odajönne hozzám az ovi udvarában amíg várom a kicsit, bevallana nekem mindent és bocsánatot kérne, akkor támogatnám a segítség kérésben (de azért nem vinném hozzá közel a gyereket).
"Ha van emberség az emberünkben, ő se örülne neki és segítséget kérne,"
Ezekben NINCS emberség, ne álltasd magad...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!