Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek egy pedofilnak...

Szerintetek egy pedofilnak elég lehet a vágyai kielégítéséhez az, hogy kislányokról néz szoknyás, fürdőruhás, illetve olyan képeket, ahol lány nadrágokat reklámoznak?

Figyelt kérdés

2022. aug. 22. 20:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
78%

11, persze, jó naiv vagy,....

ha a te lányodról nézne valaki ilyen képeket meg verné rá a répát, gondolom egyből nem akarnál ilyen toleráns lenni...

2022. aug. 22. 22:45
 12/65 anonim ***** válasza:
20%
"Ellenben ha egy pedofil nyilvánosan kér segítséget" Segítséget? Az neked segítségkérés hogy hőbörög: mi rossz van abban ha gyerekekre veri? Undorító dögök.
2022. aug. 22. 23:04
 13/65 anonim ***** válasza:
9%

Nem tennék ki a lányomról képeket a netre és problem solved :D

Amúgy a lányomnak semmi baja nem lenne attól, hogy valaki zsebhokizik a képeire. Ha belegondolsz a legtöbb tinédzserfiú ezt csinálja. Keres instán egy képet a nagy idomokkal megáldott osztálytársáról és kiveri rá. Tudom, tudom, ők egy korosztály.

De ha a stréber Milánka otthon az 45 életévéhez képest egész jól kinéző matek-fizika tanárnőre veri ki, akkor az is elítélendő? Mert hát ők nem egy korosztály, Milánka kereshetne magának modelleket, vagy ránézhetne a Vivike instájára, aki a népszerű lány az osztályban, és télen is haspólóban meg picsatakaróban járkál. De nem, neki Eszti néni jön be.

Nem naiv vagyok, csak elfogadó. Elfogadom, hogy erről nem ő tehet, és ahelyett, hogy kisgyerekeket erőszakolna meg inkább csak elélvez néhány képre. Mert tudod a Maslow-féle szükségletpiramisban a szex a legfelső helyen áll, és ezt a piramist az iskolákban is tanítják.

2022. aug. 22. 23:05
 14/65 anonim ***** válasza:
30%
Tehát szerinted renden lévő ha a két-három éves gyereked megba.szásáról fantáziál valami perverz? És szerinted mi tartja vissza hogy el is kapja a gyerekedet? Nagyon el vagy te tévedve a pedofilokkal kapcsolatban.. Potenciális erőszaktevő mind. Rohadt sokan vagyunk az áldozataik.
2022. aug. 22. 23:08
 15/65 anonim ***** válasza:
65%

13as, te nem elfogadó vagy, gyanús nekem már ez a védés ...

Egyébként ne álltasd magad, hogy megállnak a képeknél, mert max egy ideig... Nem akarom elhinni, hogy téged az nem zavarna, hogy az ovis korú lányoddal akarna szexelni valaki...

2022. aug. 22. 23:12
 16/65 anonim ***** válasza:
26%
ahogy olvasom a tizenhármast, őszintén remélem hogy nincs gyereke, Vagy van valaki a gyerek közelében aki vigyáz rá, és kiszúrja ha molesztálják a kicsit..
2022. aug. 22. 23:20
 17/65 anonim ***** válasza:
82%

#14 Nem válaszoltál a kérdésemre. Fordítsuk meg a tiédet: Szerinted rendben van, ha Milánka Eszti nénivel akarja elveszíteni a szűzességét?

Válaszolva a tiédre: Nem, nincs rendben, hogy arról fantáziál, de tud tenni ellene? Milánka tud tenni az ellen, hogy Eszti nénire izgul?

Hogy mi tartja vissza attól, hogy elkapja a gyerekemet? Én. Mert a 2-3 éves gyerekemet nem hagyom egyedül. És igen, sajnos sokan erőszaktevők, részben azért is nem hagyom egyedül, de azért is, hogy ne nyalja meg a konnektort. Nem azt mondom, hogy mindegyik pedofil szent, de nem is mindegyik pokolra való.

#15 megnyugtatlak, a nagy mellekre bukok :D

Nem örülnék neki, ha valaki a kisgyerekemmel akarna szexelni. Ha van emberség az emberünkben, ő se örülne neki és segítséget kérne, vagy véget vetne ennek az életével együtt. Viszont ha odajönne hozzám az ovi udvarában amíg várom a kicsit, bevallana nekem mindent és bocsánatot kérne, akkor támogatnám a segítség kérésben (de azért nem vinném hozzá közel a gyereket).

2022. aug. 22. 23:28
 18/65 anonim ***** válasza:
28%
Nem kell a duma: elég nyilvánvaló hogy te is csak egy mocskos pedofil vagy.
2022. aug. 22. 23:29
 19/65 anonim ***** válasza:
87%
Ember, nagy mellek. Tudod mi az? Ami egy gyereknek nincs. De csak neked csak most: egy fiatal nő vagyok, aki leszbikus, és jelenleg szingli. Szeretek könyveket írogatni és olvasni, szeretem az animéket és rajongok Japánért, a Star Wars-ért és a macskákért. Azért vagyok elfogadó a pedofilokkal, mert tudom, hogy milyen érzés amikor valami olyanért ítélnek el, amiről nem te tehetsz. Egy faluban nőttem fel ahol mindenki homofób. De persze gondolom nem hiszed el. Mindegy, nem is érdekel.
2022. aug. 22. 23:38
 20/65 anonim ***** válasza:
33%

"Ha van emberség az emberünkben, ő se örülne neki és segítséget kérne,"

Ezekben NINCS emberség, ne álltasd magad...

2022. aug. 22. 23:42
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!