Meg fogom ölni magam, jelenleg kizárólag a kutyám tart vissza, mennyire viselné meg, ha új gazdája lenne?
Régóta tartom magam, de nem bírom tovább.
Munkám jelenleg nincs, egészségi állapotom megromlott, és ki vagyok szolgáltatva egy bántalmazó embernek.
Nem bírom tovább a gyötrelmeket, de van egy kutyám akit nincs szívem elhagyni, egész életemben vágytam rá és nem akarom, hogy át kelljen élnie azt a rohadt elhagyatottság érzést, hogy nem kell, hogy eldobják, mint amit nekem át kellett élni.
Attól félek előbb-utóbb nem fogok tudni gondoskodni róla (nem anyagilag), jelenleg nagyon jó élete van, ő a mindenem.
Ha arra kerülne a sor, hogy keresek neki egy új gazdát, mennyire viselné meg? Vagy a kutyák hamar elfeljtik a régi gazdát? 3 éves.
Tanácstalan vagyok, félek, csak zokogok és senki sem segít. Nem tudom mit tegyek.
Eddig is ez tartott életben.
De érzem, hogy el fog fogyni az erőm.
3 dolgot tehetsz:
1: Megölöd a kutyát, majd magadat.
2: Megölöd magad és nem törődsz azzal, hogy a kutyád szenvedni fog, és talán éhen is hal bánatában.
És a harmadik, a legjobb megoldás:
Megismerteted valakivel a kutyát (ismerős, kutyabarát társaság, kedves menhely), majd mikor tudod, hogy már mást is szeret, akkor megölöd magad.
Nem sok értelme van annak, hogy élj. Te vagy a társadalom szemete. Csak hulladék vagy. Egy kis semmi. Egy senki.
Egy ilyen: pffhh
Nulla!
Hú 3-as,neked nem kéne szaporodni, remélem nem késtem el ezzel...
Kérdező, menj el a háziorvoshoz, aki beutal a pszichiatriara. Lehet hogy könnyen kezelhető a probléma...
Az élet ajándék. Neked is.
3.
Tökéletes jellemzést írtál magadról 👌🏻
De kérlek, ne próbálj a szintedre lehúzni.
Köszi a válaszokat.
Hát nem is tudom, a pszichiátriát valamiféle végső megoldásnak szánnám.
A fő probléma az életemben a bántalmazó ember akitől jelenleg nem tudok szabadulni.
Mindig megvan a kis löket, de ismét letörte és teljesen kiborultam.
Emellett pedig az nehezíti meg nagyon a helyzetem, hogy senkim sincs.
Ki ez a bántalmazo ember? A férjed? Szülőd? És mi az a löket, ami hiányzik a boldog önmegvalósításhoz?
"Amikor valakinek nagyon sok fájdalom van az életében, és a problémái miatt beszűkül kissé a tudata, akkor nem találja a kiutat, nem találja a megoldásokat. Egyre kisebbnek érzi magát, a gondokat, amik fölé hatalmasodnak azokat pedig egyre nagyobbnak. Így elveszíti a realitás talaját, és a kétségek szépen lassan felemésztik az életét. Az ilyen esetekben muszáj, hogy az ember tágítsa a körülötte lévő Teret. Ki kell mozdulni a beszorított élethelyzetből.
Nem az az elsődleges, hogy megoldást találjunk, hanem az, hogy pozíciót váltsunk. A beszűkült állapotban nem tudunk döntéseket hozni, mert lefagyunk, vagy kapkodunk. Sürgetjük az időt, mert az idő most nem a barátunk. Az idő egy csapda, mely nem ereszt, fogva tartja a tudatunk.
Átmenetileg el kell hagyni azt a Teret, amibe a fájdalom beszorult. Ez csupán annyit jelent, hogy ki kell jönni a lakásból, házból. Ki kell lépni a természetbe, a bőrünkön kell éreznünk az életet. Át kell mozgatnunk a testünket. Ha jól esik akkor sírni kell, ha nem jönnek a könnyek, akkor beszéld, vagy üvöltsd ki a fájdalmad, egyszerűen csak engedd, hogy kiszabaduljon a testedből, és add át magad az élet ösztönének. Így tudod tágítani a benned lévő Teret.
Amikor a Tér újra kitágul, akkor spontán módon megszületnek a megoldások. Nem kell gondolkodnod, nem kell rágódnod. Amikor a Tér kitágul, akkor a Lélek vissza tud költözni a testedbe, és ott akkor Te újra Te lehetsz.
: Dömötör Aletta"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!