Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan akadályozzam meg...

Hogyan akadályozzam meg egyedül hogy újra lesülyedjek a depresszió mélyére?

Figyelt kérdés

Papír van róla.És egy ideig amúgy elvoltam.de visszatér az hogy alvásba folytanám a mindent is.Egész nap csak aludnék,pedig nem kéne fáradtnak lennem.De mégis alig bírok fent maradni.ez azt jelenti hogy megint befelé fordulok és ez nem jó.Tehetek ellene valamit?

Próbáltam már pl voltam boltban,kutyával sokat foglalkozok.és amint teljesen egyedül maradok csak aludnék folyamatosan újra

2022. aug. 21. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Gyógyszereidet szedd be, a panaszaidat pedig közöld az orvosoddal, mert lehet, hogy állítani kell a gyógyszereiden.
2022. aug. 21. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Kezdj el sportolni es emberek koze jarni. Keress magadnak eletcelt ami motival. Irj konyvet. Alapits ceget. Vigyazz gyerekekre, onkenteskedj. Taplalkozz egeszsegesen…stb.

Ezek egyvelege megakadalyoz hogy visszaess.

2022. aug. 21. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Terápiát próbálj. Tűzz ki célokat, keress örömteli elfoglaltságokat.
2022. aug. 21. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
1-es, hol olvastad, hogy gyógyszert szed? Klinikai szakpszichológus, és ha ő javasolja, pszichiáter, antidepresszáns. Az újra lesüllyedés azt jelenti, hogy egyszer már sikerült feljönnöd belőle? Akkor hogy csináltad?
2022. szept. 15. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es, te hol olvastad, hogy nem? Azt írja, hogy papírja van róla, hogy depressziós. Ebből arra következtetek, hogy ha van diagnózisa, akkor kezelték is.
2022. szept. 16. 04:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem többször volt súlyos depresszióm. Mindegyik magától múlt el.
2022. szept. 16. 07:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!