Titeket tönkretett mentálisan a középiskola?
Engem nem.
Életem legjobb évei voltak. A mai napig megmaradt a baráti társaság.
6-os, sajnos a tanárok magasból tesznek rá, mert "csak gyerekek".
A szülők nagy része pedig észre sem veszi a jeleket a saját gyerekén, mert túl elfoglaltak.
Még azt is mondhatnám, hogy nem ismerik a saját gyereküket.
Én is keresztül mentem az iskolai lelki bántalmazáson, és fontolgattam anno drasztikus lépéseket is.
Gyerekpszichológusnál is jártam, de kb semmire nem volt jó, így hát tűrnöm kellett és várnom az iskolás évek végét.
Igaz néha nagyon sötéten láttam a dolgokat, és nem is voltam benne biztos, hogy kibírom.
Kérdező, azt tanácsolnám neked, hogy szólj bárkinek akinek csak tudsz.
Ne hagyd hogy terrorban tartsanak!
Előbb-utóbb lennie kell olyan felnőttnek, aki átérzi a dolog súlyát és a bántalmazók közé csap.
Engem igen valamennyire. Utaltam ezt az egesz 8-ra jarast es 3-ig ulest. Meg hogy nem mehettem ki wcre mikor akartam, mindig lekellett vagni egy imahazat hogy kiengedjenek, azt neha nem is engedtek. A 45 perceket. A hazifeladatokat. Hogy cirkusz volt ha nem mentel suliba, MERT HOL VAGY, ISKOLAKOTELES VAGY HOL VAGY
Alig vartam az erettsegit...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!