Az utóbbi 1hónapja durvultak el ennyire a gondolataim.Alapból féltem magam,2 gyermekem van.De már a hétköznapok is borzalmasak.Most éppen garatgyulladásom van(füll-orron megnézett a doki)és azt "gondolom"hogy mivel nem is fáj a torkom így gégerák vagy polip lehet.Mert csak gombóc érzetem van semmi fájdalom.Milyen érvekkel tereljem vissza a gondolataim?Pl.márciusi vérvételem jó,nem érzem magam betegnek.Mivel nyugtassam magam?Kérlek irjatok valamit amivel elhessentem ezt a rossz gondolatot.(igen van pszichologushoz időpontom)de a gyerekeim miatt nem
Vagy pl.a székletem van hogy vékony van hogy vastag...biztos rák....kérlek ne bántsatok,csak rázzatok fel.
Nagyon kicsi esély rá hogy félre diagnosztizálnak. Ha látott volna ott mást is mondta volna. Ezen nem kell aggódni. Ha megvizsgálnak utána már megnyugodhatsz, jó kezekbe vagy. És nem mellesleg kb akkora az esély rá tényleg mint a lottóra.
6-os és 16-os voltam.
2022. jún. 13. 10:30
22/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2022. jún. 13. 10:39
23/42 anonim válasza:
13as vagyok (nő) Én is jól ébredtem. Elmentem a házi dokihoz. Elötte volt egy egy kis pánikom. Aztán felhívtam a nőgyógyászomat aki este megnézi a mellem. Arra vagyok rá parázva hogy nehogy mellrákom legyen. :( de én olyan szinten kikészítettem magam hogy már enni se tudok napok óta. Fogytam is... igyekszem uralni ezt de nem megy.... Ti szoktatok sírni? Rám sokszor rám tör :(
2022. jún. 13. 12:04
24/42 anonim válasza:
Én szoktam néha sírni vagyis közel állok hozzá, mikor nem tudok aludni. És már kellemetlenül érzem magam napokig.
16-os.
2022. jún. 13. 12:10
25/42 anonim válasza:
Most épp nyugalmi állapotba vagyok. Remélem ez így is marad. 3 héttel ezelőtt még semmi bajom nem volt. Sőt.. kevés olyan vidám kedély javító jó kedvű ember van mint én. 3 hete még a munkahelyem 8órába az én hangomtól és nevetésemtől zengett. Hogy történhet ez egyik napról a másikra? Ért streesz az tény... elég sok de létezik hogy megadta magát az idegrendszerem?
2022. jún. 13. 12:14
26/42 A kérdező kommentje:
Én a mellemmel a multkor voltam ultrahangon,kiderült hogy tejmirigy,de én már nem ettem,a kezeléseket kerestem.Borzasztó miket generál az agy.Hidd el nincs baj.Hasonlítsd össze a 2 melled,nem váladékozik,nem piros,nincs behúzodva,nincs bajod.
2022. jún. 13. 12:31
27/42 A kérdező kommentje:
Sírni....csak ha nagyon megijedek egy tünettől.
2022. jún. 13. 12:32
28/42 anonim válasza:
Nem látok semmit. Az egyik mintha nagyobb lenne de szerintem már csak a fogyas miatt meg hogy rá paráztam. Nem piros. Nem váladékozik. Nem fáj.nincs csomó. Csak néha mozdulatra szúrkál tompán. De nem csak ott, epe tájekon is lapockába is. Voltam hasi uh-n tegnap teljesen egészséges vagyok... ma megnézi a nőgyógyászom a mellem. Remélem utána vége ennek a rémálomnak és a radiológusnak lesz igaza hogy gerincsérv az ülő munka miatt és kisugároz. Ma megpróbalkoztam a valeriánával. Hátha el lazít.
2022. jún. 13. 12:41
29/42 anonim válasza:
Na ma engem is elküldtek egy mellkas röntgenre, és most mehetek sürgősségire. De valószínű semmi bajom, de akkor pszichiáterhez kell mennem. Mert Anyám elküld.
16-os.
2022. jún. 13. 13:01
30/42 A kérdező kommentje:
De miért kell?A pánikroham miatt?Gondolom hogy kizárják a szív eredetü panaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!