Hipochonder vagyok,kérlek help?
Az utóbbi 1hónapja durvultak el ennyire a gondolataim.Alapból féltem magam,2 gyermekem van.De már a hétköznapok is borzalmasak.Most éppen garatgyulladásom van(füll-orron megnézett a doki)és azt "gondolom"hogy mivel nem is fáj a torkom így gégerák vagy polip lehet.Mert csak gombóc érzetem van semmi fájdalom.Milyen érvekkel tereljem vissza a gondolataim?Pl.márciusi vérvételem jó,nem érzem magam betegnek.Mivel nyugtassam magam?Kérlek irjatok valamit amivel elhessentem ezt a rossz gondolatot.(igen van pszichologushoz időpontom)de a gyerekeim miatt nem
Vagy pl.a székletem van hogy vékony van hogy vastag...biztos rák....kérlek ne bántsatok,csak rázzatok fel.
Messenger csoportot kéne csinálni, aztán kibeszélni, lehet jó hatással lennénk egymásra. És együtt könnyebben kigyógyulnánk.
Aki akarna jönni dobjon egy privátot, és csinálunk egyet hipochondereknek.
Engem érdekelne egy ilyen csoport.Több ember kellene.
Én citromfű teát iszok napi 3-4bögrével,de ma veszek magamnak vitamint(vas-cink-c vitamin)mert a hiányuk felerősíti a szorongást.Nekem márciusi tökéletes laborom van de néha az sem nyugtat meg,fejben kell elterelnem magam.3nap és 1 hét szabi remélem végre ki tudok kapcsolni.Illetve napi 10-15 perc jóga,séta segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!