Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hipochonder vagyok,kérlek help?

Hipochonder vagyok,kérlek help?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1hónapja durvultak el ennyire a gondolataim.Alapból féltem magam,2 gyermekem van.De már a hétköznapok is borzalmasak.Most éppen garatgyulladásom van(füll-orron megnézett a doki)és azt "gondolom"hogy mivel nem is fáj a torkom így gégerák vagy polip lehet.Mert csak gombóc érzetem van semmi fájdalom.Milyen érvekkel tereljem vissza a gondolataim?Pl.márciusi vérvételem jó,nem érzem magam betegnek.Mivel nyugtassam magam?Kérlek irjatok valamit amivel elhessentem ezt a rossz gondolatot.(igen van pszichologushoz időpontom)de a gyerekeim miatt nem

Vagy pl.a székletem van hogy vékony van hogy vastag...biztos rák....kérlek ne bántsatok,csak rázzatok fel.

2022. jún. 12. 13:49
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Nem tudok mert orvosnal 200 a vernyomasom (csak ott), igy azt se tudok kotni, mert rizikos lennek🤣
2022. jún. 12. 20:09
 12/42 anonim ***** válasza:
Hát akkor dobáld a pénzt malacperselybe. :)
2022. jún. 12. 20:21
 13/42 anonim ***** válasza:
Huhhh haljátok most múlt el épp egy pánikrohamom amiatt mert olyan szinten behipohinderkodtam hogy nekem rákom van hogy rámjött a hasmenés meg a remegés is. Pénteken kaptam meg a tökéletes vérképem meg vizeletem. És ma a tökéletes teljes hasi ultrhangom..... velem sose volt ilyen ez kb 2 hete tart de én már kikészülök komolyan.... :( de ez durva ahogy látom többen is küzdünk ezzel.
2022. jún. 12. 21:31
 14/42 anonim ***** válasza:
52%
13.. férfi vagy, vsgy nő? (nem mintha számítana)
2022. jún. 12. 22:00
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Ti szedtek valami bogyót ami eltud lazítani? Nem feltétlen Xanax meg ilyesmikre gondolok.. jó hasonlő gonddal küzdő emberekkel megbeszélni a a fszágainkat 😃
2022. jún. 12. 22:03
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Messenger csoportot kéne csinálni, aztán kibeszélni, lehet jó hatással lennénk egymásra. És együtt könnyebben kigyógyulnánk.

Aki akarna jönni dobjon egy privátot, és csinálunk egyet hipochondereknek.

2022. jún. 12. 22:48
 17/42 A kérdező kommentje:

Engem érdekelne egy ilyen csoport.Több ember kellene.

Én citromfű teát iszok napi 3-4bögrével,de ma veszek magamnak vitamint(vas-cink-c vitamin)mert a hiányuk felerősíti a szorongást.Nekem márciusi tökéletes laborom van de néha az sem nyugtat meg,fejben kell elterelnem magam.3nap és 1 hét szabi remélem végre ki tudok kapcsolni.Illetve napi 10-15 perc jóga,séta segít.

2022. jún. 13. 05:39
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Én csak anonim modon csatiznek
2022. jún. 13. 06:29
 19/42 A kérdező kommentje:
Ma jól keltem fel,tegnap is jobb napom volt.Viszont megnyugtathatnátok érvekkel.Garatgyulladásom van(ami nem fáj csak piros,de a folyamatos torok szárazság,trutyi érzet megvan)ma 4.nap hogy szedem az antibiotikumot.Nyugtassatok meg ha valamo halálos lenne azt látta volna a fül-orr gégészeten a doktornő.Please...
2022. jún. 13. 08:44
 20/42 anonim ***** válasza:
77%
Esélyesebb, hogy a fejedre esik egy cserép vagy nyersz a lottón, minthogy a kezelt garatgyulladásod vigyen el.
2022. jún. 13. 09:00
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!