Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Mostanaban (1 ev ota) folyamatosan az ongyilkossagra gondolok. Az elmult egy evben 2 kiserletem is volt. Egyik nem reg volt, ami miatt mar harmadjara kerultem be a gyerek pszichire. Folyamatos hangulat ingadozasaim vannak es duhkitoreseim. Egyszer ugy erzem van remeny de a masik pillanatban teljesen remenytelennek erzem magam. Nyilvan meg gyerek vagyok es elottem van a jovo, de ugy erzem belul mintha nem igy lenne. Sokszor erzem magam uresnek, illetve vagdosom is magam attol, meg feszko levezetesbol. Nincsenek annyira barataim, nem tudom biztonsagban tartani a kapcsolataimat es emiatt sokszor erzem ugy hogy inkabb nem is akarok baratkozni, ismerkedni, csak elzarni magam az emberektol mert attol is tartok, hogy ott fognak hagyni engem (volt mar ra pelda). De egyebkent meg nagyon vagyom arra, hogy legyenek barataim, kapcsolataim stb. Es meg azt vettem eszre, hogy ha valakivel joba leszek, teljesen ra fuggok. Vele tervezem a jovotmet, mindet. Emellett egyszer nagyon empatikus vagyok, maskor meg egy csepp empatia se szorul belem. Egyszer duhos vagyok a vilagra, maskor meg mindennel meg vagyok bekelve. Egyszer szeretek valakit maskor meg utalom. Egyszer szeretek elni, maskor meg csak az ongyilkossag jar a fejemben. Szoval nem tudom mit kezdejek magammal. Mi a baj velem?

ma 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet menj pszichologushoz..
ma 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Mar mentem, de nem olyan hatasos.
ma 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Amennyiben volt már öngyilkossági kísérlete, úgy már csak pszichiáterhez mehet.

Én jártam mellette csoport terápiára is. (Nekem nem segített, csak idegesebb lettem tőle)

Még ott van a kineziológus is.

ma 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát az önismeret fontos dolgozz magadon és de menj pszichologushoz pszichiáterhez is..És ha találsz valahol csoport terápiát oda is..Több fronton kell neki menni a problémádnak és addig harcolni amíg meg nem érted miért érzel így mi okozza..
ma 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Pszichoterápiás kezelés tartósan!

Kizárólag jó pszichiáterrel lehet ezen segíteni, és nem 10-15 alkalom kell.

ma 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!