Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 30/F vagyok. Azt érzem sokszor...

30/F vagyok. Azt érzem sokszor, ha csak nem egyedul vagyok hogy az életem egy teljes szenvedés, hogy semmi nem nem nekem való. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek, egy hónapos babánk van igazábol ennek sem tudtam ugy orulni ahogy kellett volna. Nap mint nap kikészülök idegileg mint a gyerektöl, mint a kapcsolatomtól de úgy amblokk a legkisebb történésektől is egyből elegem lesz és azt várom bárcsak egyedül lehessek.

Van normalis egzisztenciám, azt érzem folyton bárcsak egyedül lehetnék és ne lenne senkim soha, azt érzem örömöm is csak az van ha egyedul lehetek, vagy ha elmegyek edzeni és ennyi. Igazán semmi nem okoz boldogságot.

Valami tanács hogy ezt helyrehozzam magamba? Mert érzem ez igy nem kerek.

máj. 20. 03:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Durva amiket írsz.

Pàrod mit vesz èszre ebből amiket írtál?

máj. 20. 04:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Terapia.

A gyerek erkezese boritott meg? Vagy elotte is ez volt?

máj. 20. 09:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Talán mióta a gyerek van rosszabb, elotte sem volt minden a helyén de most eszrevehoten rosszabb.
máj. 20. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Terapia.

Nyilvan a gyerek elott kellett volna, es jobban atgondolni, kell-e ez neked. De mivel mar itt van, ne csak a sajat erdekedben menj pszichologushoz, hanem hogy ne nyomoritsd meg az o eletet is.

máj. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!