Az utóbbi 1hónapja durvultak el ennyire a gondolataim.Alapból féltem magam,2 gyermekem van.De már a hétköznapok is borzalmasak.Most éppen garatgyulladásom van(füll-orron megnézett a doki)és azt "gondolom"hogy mivel nem is fáj a torkom így gégerák vagy polip lehet.Mert csak gombóc érzetem van semmi fájdalom.Milyen érvekkel tereljem vissza a gondolataim?Pl.márciusi vérvételem jó,nem érzem magam betegnek.Mivel nyugtassam magam?Kérlek irjatok valamit amivel elhessentem ezt a rossz gondolatot.(igen van pszichologushoz időpontom)de a gyerekeim miatt nem
Vagy pl.a székletem van hogy vékony van hogy vastag...biztos rák....kérlek ne bántsatok,csak rázzatok fel.
Most beszéltem a házi dokival. Engem tényleg beutalt a házi orvos az előbb pszichiáterhez 🤣🤣🤣
2022. jún. 13. 13:28
32/42 A kérdező kommentje:
De nem értem miért.Mi történt?Csak beszélgetni vagy befektet?
2022. jún. 13. 13:29
33/42 anonim válasza:
Mivel jók a leleteim ugy gondolja a doki hogy ez majd megoldja a gondot....
2022. jún. 13. 13:53
34/42 A kérdező kommentje:
De rendelésre küldött be tanácsadásra gondolom
2022. jún. 13. 13:56
35/42 anonim válasza:
Azt nem tudom nem kérdeztem. De nem megyek el szerintem... az a baj azzal hogy gyogyszerrel akarnak leszedalni ....
2022. jún. 13. 14:09
36/42 A kérdező kommentje:
Nem mindig és lehet tényleg az segítene.
2022. jún. 13. 14:13
37/42 anonim válasza:
Mellkas fájdalom nehézlégzés, miatt küldtek el. És negatív lett. Anyám egyből azt írta hogy keresünk egy pszichológust. Mondom felhívom inkább a pszichiátert mert akkor legalább megoldodik az alvásom is.
2022. jún. 13. 14:56
38/42 A kérdező kommentje:
Jól teszed.
2022. jún. 13. 15:44
39/42 anonim válasza:
Áhh nem csak én vagyok hipochander.. Sziasztok sorstársak😁Nekem volt a mellembe csomo. Nem mertem orvoshoz menni, hetekig nem mondtam el senkinek,állandóan aludtam, nem ettem(fogytam 4kg hirtelen)gondoltam na tutti rák, szépen lassan meghalok. Aztán egyik reggel kiugrottam az ágyból szaladtam orvoshoz,észnél se voltam még🤦♀️Sebészeten végig tapiztak, uh,citologia minden volt. Áh ahogy uhztak én már sírva kérdeztem hogy rák ugye?! Kiderült ciszta.Azóta mindent bemesélek magamnak 🤦♀️Nyáron jött szépen szorongás, depresszió.Házidoki phszihatriai szakrendelésre küldött. Októberbe megyek. Durva miket tud okozni ilyen hipochanderség. Depressziom kezd most alábhagyni, de ez a szorongás nagyon durva. Szóval kitartást nektek is. 💪
2022. szept. 19. 16:43
40/42 anonim válasza:
Azóta mi a helyzet, kedves kérdező? És a többiek?
Egy hipochonder, aki most készül segítséget kérni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!