Hogyan, milyen "szerrel" "nyomjam el" a depressziót?
Én nem a nőket gyűlölném, hanem inkább a feminista nyugati világot, akik adják alájuk a lovat és hagyják, sőt mindent megtesznek, hogy a társadalomra veszélyes ösztönüket (hipergámia) korlátok nélkül kiélhessék. Amúgy Mo-n még nem olyan rossz a helyzet, tőlünk nyugatabbra sokkal hitványabb nők vannak. Érdemes konzervatív beállítottságúakat keresni, ők jóval ellenállóbbak a feminista behatásokkal szemben, ezért egészséges párkapcsolatra is sokkal nagyobb velük az esélyed. Ez persze nem azt jelenti, hogy azonnal belédszeretnek, ha csak rájuk nézel - ahogy azt egy átlagos incel elvárná. A természetben (szinte) minden faj esetében a hímnek a dolga felkeresni és meggyőzni a nőstényt arról, hogy érdemes őt választania. Ebben segíthet ez a könyv: [link]
Az általad keresett "gyógyszerből" sokféle létezik, de egyiket sem orvos írja föl. Hallucinogéneknek hívják őket és vannak közöttük mesterséges és növényi eredetűek is. Funkciójuk szerint lehetnek ún. klasszikus vagy disszociatív típusúak. A teljesség igénye nélkül néhány közülük: LSD, PCP, THC, DMT, MDMA, DXM, ketamin, ayahuasca, mágikus gomba, meszkalin, pszilocibin, szalvia. Mindegyiknek különböző erősségű hatása, mellékhatása és addiktivitása van, ezért érdemes utánaolvasni, hogy megtudd, melyik számodra a legmegfelelőbb.
Én nem igazán találkoztam konzervatív lánnyal. Ha talán mégis lett volna 1-2 olyan magasak voltak az elvárásaik, hogy egy magamfajta aligha tudta volna kielégíteni az igényeit. Mo-n is eléggé hanyatlik már a dolog, noha talán annyira nem mint a "fejlett" nyugaton. Ezzel nincs probléma, csak ha jön egy másik hím, aki sokkal fentebb van mindenféle téren, elkezd a nő lekoptatni miatta. Ezért én nem is akarok senkit... Csak egy gondolat volt ez.
Köszönöm! Pont ilyen gyógyszereket kerestem. Csak beveszem és elfelejtek mindent arra a kis időre.:) Mondjuk a pszichoaktívak nem a legjobbak nekem sajnos...
Hallucinogének nem alkalmasak legfeljebb.
"Pszichoaktívak"
Definíció. Minden ami a központi idegrendszeren fejt ki hatást, pszichoaktív szernek minősül. (Igen, a kávé is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!